• A-
    A+

Інформація про попередні висновки у справі № 1/01-263-21 щодо ТОВ «ТД «Іскер» та ПП «НВК «Енергозберігаючі технології»

Опубліковано 10 травня 2023 року о 10:57

За попередніми висновками у справі № 1/01-263-21 пропонується: 

1. Визнати, що Приватне підприємство «Науково - Виробнича компанія «Енергозберігаючі технології» (ідентифікаційний код юридичної особи – (конфіденційна інформація) та Товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий Дім «Іскер» (ідентифікаційний код юридичної особи - конфіденційна інформація) вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, проведених Акціонерним товариством «Укргазвидобування» в особі філії «Шебелинкагазвидобування» з використанням електронної системи закупівель «Prozorro» по закупівлі за державні кошти товару «ДК 021:2015:38420000-5 - ШГВ19Т-146 38420000-5 Прилади для вимірювання витрати, рівня та тиску рідин і газів в асортименті (Лічильники газу ультразвукові в асортименті)» (ідентифікатор закупівлі в системі - UA-2019-07-04-000656-b).

2. Відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Науково - Виробнича компанія «Енергозберігаючі технології» (ідентифікаційний код юридичної особи – (конфіденційна інформація) штраф до чинного законодавства.

3. Відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий Дім «Іскер» (ідентифікаційний код юридичної особи - конфіденційна інформація штраф відповідно до чинного законодавства.

Пропонуємо ТОВ «ТД «Іскер» та ПП «НВК «Енергозберігаючі технології» - сторонам у справі № 1/01-263-21 взяти участь у засіданні адміністративної колегії Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Засідання адміністративної колегії Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо результатів розгляду справи № 1/01-263-21 відбудеться 18 травня 2023 року о 13 годині 00 хвилині у приміщенні Антимонопольного комітету України за адресою: м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 45, пов. 8, кім. 814.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux