• A-
    A+

Інформація про попередні висновки у справі № 4/01-178-21 щодо ПП "Петров і К" та ПП "Спайс-Буд".

Опубліковано 03 серпня 2022 року о 14:06

За попередніми висновками у справі № 4/01-178-21 пропонується:

1. Визнати, що Приватне підприємство «Петров І К»  та Приватне підприємство «Спайс-Буд»  вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження своєї поведінки під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель «Prozorro», проведених Управлінням капітального будівництва Луганської обласної державної адміністрації на закупівлю «ДК 021:2015: 45215000-7 — Будівництво закладів охорони здоров’я та будівель соціальних служб, крематоріїв і громадських убиралень (Будівництво Чмирівської сільської лікарської амбулаторія загальної практики - сімейної медицини за адресою: вулиця Повітрянофлотська, село Чмирівка, Старобільський район, Луганська область)» (ідентифікатор закупівлі в системі «Prozorro» – UA-2018-08-23-000054-c).

2. За порушення, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Петров І К» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

3. За порушення, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Спайс-Буд»  штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

4. Визнати, що Приватне підприємство «Петров І К»  та Приватне підприємство «Спайс-Буд»  вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження своєї поведінки під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель «Prozorro», проведених Відділом освіти Міловської районної державної адміністрації Луганської області (далі – Замовник № 2) на закупівлю «ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація (Капітальний ремонт Морозівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Луганська обл., Міловський р-н, с. Морозівка, вул. Центральна, 24А)» (ідентифікатор закупівлі в системі «Prozorro» - UA-2018-08-10-000346-a).

5. За порушення, вказане в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Петров І К»  штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

6. За порушення, вказане в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Спайс-Буд»   штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

7. Визнати, що Приватне підприємство «Петров І К»  та Приватне підприємство «Спайс-Буд»  вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження своєї поведінки під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель «Prozorro», проведених Відділом освіти Міловської районної державної адміністрації Луганської області на закупівлю «ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація (Капітальний ремонт Морозівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Луганська обл., Міловський р-н, с. Морозівка, вул. Центральна, 24А)» (ідентифікатор закупівлі в системі «Prozorro» – UA-2018-09-12-003329-c).

8. За порушення, вказане в пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Петров І К» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

9. За порушення, вказане в пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Спайс-Буд»   штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

10. Визнати, що Приватне підприємство «Петров І К»  та Приватне підприємство «Спайс-Буд» вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження своєї поведінки під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель «Prozorro», проведених Комунальним закладом «Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф`єва» на закупівлю «ДК 021:2015: 45000000-7 — Будівельні роботи та поточний ремонт (Капітальний ремонт внутрішніх приміщень будівлі гуртожитку комунального закладу «Сєвєродонецьке обласне музичне училище ім. С.С. Прокоф`єва» за адресою: місто Сєвєродонецьк, бульвар Дружби Народів, 33д)» (ідентифікатор закупівлі в системі «Prozorro» - UA-2018-10-04-000258-b).

11. За порушення, вказане в пункті 10 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Петров І К»  штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

12. За порушення, вказане в пункті 10 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Спайс-Буд»  штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

13. Визнати, що Приватне підприємство «Петров І К» та Приватне підприємство «Спайс-Буд»  вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження своєї поведінки під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель «Prozorro», проведених Чмирівською сільською радою Старобільського району Луганської області на закупівлю «ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація (Капітальний ремонт Бутівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чмирівської сільської ради, розташованої за адресою: с. Бутове, вул. Шкільна, 1, Старобільський район, Луганська область)» (ідентифікатор закупівлі в системі «Prozorro» -   UA-2018-08-10-001831-b).

14. За порушення, вказане в пункті 13 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Петров І К»  штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

15. За порушення, вказане в пункті 13 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Спайс-Буд»  штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

16. Визнати, що Приватне підприємство «Петров І К» та Приватне підприємство «Спайс-Буд»  вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження своєї поведінки під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель «Prozorro», проведених Чмирівською сільською радою Старобільського району Луганської області на закупівлю «ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація (Капітальний ремонт нежилого приміщення, розташованого за адресою Луганська обл., с. Чмирівка, вул. Воздухофлотська, 52а)» (ідентифікатор закупівлі в системі «Prozorro» - UA-2017-08-14-000733-c).

17. За порушення, вказане в пункті 16 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Петров І К»  штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

18. За порушення, вказане в пункті 16 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Спайс-Буд»  штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

19. Визнати, що Приватне підприємство «Петров І К»  та Приватне підприємство «Спайс-Буд»  вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження своєї поведінки під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель «Prozorro», проведених Відділом освіти Старобільської районної державної адміністрації Луганської області на закупівлю «ДК 021:2015: 45450000-6 — Інші завершальні будівельні роботи (Капітальний ремонт Половинкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів по пл. Дружби, 19, с. Половинкине Старобільського району Луганської області)  (ідентифікатор закупівлі в системі «Prozorro» - UA-2017-08-10-001696-b).

20. За порушення, вказане в пункті 19 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Петров І К»  штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

21. За порушення, вказане в пункті 19 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Спайс-Буд»  штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

22. Визнати, що Приватне підприємство «Петров І К» та Приватне підприємство «Спайс-Буд»  вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження своєї поведінки під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель «Prozorro», проведених Державним закладом «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» на закупівлю «ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація (Капітальний ремонт гуртожитку (М-5) «ЛНУ імені Тараса Шевченка» за адресою: м. Старобільськ, пл. Гоголя, 1)» (ідентифікатор закупівлі в системі «Prozorro» - UA-2017-07-18-000274-a).

23. За порушення, вказане в пункті 22 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Петров І К» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

24. За порушення, вказане в пункті 22 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Спайс-Буд»  штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

25. Визнати, що Приватне підприємство «Петров І К»  та Приватне підприємство «Спайс-Буд»  вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження своєї поведінки під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель «Prozorro», проведених Лиманською сільською радою Старобільського району Луганської області на закупівлю «ДК 021:2015: 45450000-6 — Інші завершальні будівельні роботи (Капітальний ремонт дошкільного навчального закладу по вул. Пізника, 1б, с. Лиман, Старобільського району, Луганської області)» (ідентифікатор закупівлі в системі «Prozorro» -  UA-2017-07-31-001290-b).

26. За порушення, вказане в пункті 25 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Петров І К»  штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

27. За порушення, вказане в пункті 25 резолютивної частини цього подання, накласти на Приватне підприємство «Спайс-Буд»  штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

Пропонуємо керівникам ПП «Петров І К» та ПП «Спайс-Буд» або їх представникам за довіреністю прийняти участь у засіданні адміністративної колегії територіального Відділення.

Засідання адміністративної колегії Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України з питання розгляду справи № 4/01-178-21 відбудеться 11.08.2022 о 13 годині 15 хвилин за адресою: 03035, місто Київ, вулиця Митрополита Василя Липківського, 45, кімната 815.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux