• A-
    A+

Інформація про попередні висновки у справі №7/01-16-22 щодо ТОВ "Газонафтовий промисловий комплекс" та ТОВ "Енергозберігання"

Опубліковано 06 вересня 2022 року о 11:05

За попередніми висновками у справі № 7/01-16-22 пропонується:

1. Визнати, що ТОВ «Газонафтовий промисловий комплекс»  та ТОВ «Енергозберігання», вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, яке стосуються спотворення результатів торгів, шляхом погодження своєї поведінки під час їх участі у торгах, проведених Управлінням капітального будівництва Полтавського міськвиконкому  на закупівлію «Код  ДК 021:2015:45000000-7 Будівельні роботи та поточний ремонт  «Будівництво котельні для теплопостачання спортивно - видовищного комплексу з приміщеннями громадського обслуговування по вул. Петра Юрченка, 1-а та Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 Полтавської міської ради Полтавської області  (ідентифікатор закупівлі в системі «Prozorro»  UA-2017-06-29-001543-b).

2.  За порушення, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВ «Газонафтовий промисловий комплекс», штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

3. За порушення, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВ «Енергозберігання» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

4. Визнати, що ТОВ «Газонафтовий промисловий комплекс»  та ТОВ «Енергозберігання», вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, яке стосуються спотворення результатів торгів, шляхом погодження своєї поведінки під час їх участі у торгах, проведених Управлінням капітального будівництва Полтавського міськвиконкому на закупівлію «Код ДК 021:2015:45000000-7 Будівельні роботи та поточний ремонт  «Будівництво котельні для теплопостачання спортивно - видовищного комплексу  з приміщеннями громадського обслуговування по вул. Петра Юрченка,1-а та Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 Полтавської міської ради Полтавської області» (ідентифікатор закупівлі UA-2017-07-31-001216-b).

5. За порушення, вказане в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВ «Газонафтовий промисловий комплекс», штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

6. За порушення, вказане в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВ «Енергозберігання» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

Міркування або заперечення стосовно викладених у поданні висновків, Відповідачі можуть надіслати в термін до 07.09.2022 (включно) на електронну адресу Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (e-mail: khr@amcu.gov.ua) та у паперовому вигляді на адресу відділу досліджень і розслідувань  в Полтавській області Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (вул.Зигіна,1 к. 320, м. Полтава, Полтавська область, 36000).

Пропонуємо  керівникам ТОВ «ГНПК» та  ТОВ «Енергозберігання»  або їх представникам за довіреністю, взяти участь у засіданні адміністративної колегії Відділення, участь у цьому засіданні є правом, а не обов’язком сторін у справі.

Засідання адміністративної колегії Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України з розгляду справи № 7/01-16-22, відбудеться 12 вересня 2022 року о 13 годині 00 хвилин за адресою: 03035, місто Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 45, поверх 8, кімната 814.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux