• A-
    A+

Інформація про попередні висновки у справі № 7/01-9-22 щодо ТОВ "УВТ", ТОВ "УМТ, ТОВ "Віс Груп Плюс"

Опубліковано 09 травня 2023 року о 13:52

За попередніми висновками у справі № 7/01-9-22 пропонується:

1. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – П’ятник з механічною обробкою, автозчеп СА-3, хомут тяговий, упор задній УЗ-1, упор передній УП-1, кронштейн» (оголошення UA-2017-04-21-000735-a), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

2. За порушення, зазначене у пункті 1 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

3. За порушення, зазначене у пункті 1 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

4. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 1 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

5. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – П’ятник з механічною обробкою, автозчеп, хомут тяговий, упор задній, упор передній, кронштейн» (оголошення UA-2017-04-21-001299-c), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

6. За порушення, зазначене у пункті 5 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

7. За порушення, зазначене у пункті 5 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

8. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 5 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

9. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – П’ятник з механічною обробкою, автозчеп СА-3, хомут тяговий, упор задній УЗ-1, упор передній, УП-1, кронштейн» (оголошення UA-2017-04-21-001303-c), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

10. За порушення, зазначене у пункті 9 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

11. За порушення, зазначене у пункті 9 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

12. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 9 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

13. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – П’ятник з механічною обробкою, автозчеп СА-3, хомут тяговий, упор задній УЗ-1, упор передній УП-1,кронштейн» (оголошення UA-2017-04-21-001309-c), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

14. За порушення, зазначене у пункті 13 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

15. За порушення, зазначене у пункті 13 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

16. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 13 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

17. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – П’ятник з механічною обробкою, автозчеп СА-3, хомут тяговий, упор задній УЗ-1, упор передній, УП-1, кронштейн» (оголошення UA-2017-04-21-001660-b), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

18. За порушення, зазначене у пункті 17 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

19. За порушення, зазначене у пункті 17 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

20. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 17 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

21. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – П’ятник з механічною обробкою, автозчеп, хомут тяговий, упор задній, упор передній, кронштейн» (оголошення UA-2017-04-21-001668-b), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

22. За порушення, зазначене у пункті 21 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

23. За порушення, зазначене у пункті 21 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

24. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 21 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

25. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – П’ятник з механічною обробкою, автозчеп, хомут тяговий, упор задній, упор передній, кронштейн» (оголошення UA-2017-04-21-001671-b), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

26. За порушення, зазначене у пункті 25 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

27. За порушення, зазначене у пункті 25 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

28. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 25 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

29. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – П’ятник з механічною обробкою, автозчеп СА-3, хомут тяговий, упор задній УЗ-1, упор передній УП-1,кронштейн» (оголошення UA-2017-04-24-000670-b), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

30. За порушення, зазначене у пункті 29 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

31. За порушення, зазначене у пункті 29 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

32. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 29 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

33. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів а закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній, упор задній, автозчеп» (оголошення UA-2017-06-19-000311-a), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

34. За порушення, зазначене у пункті 33 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

35. За порушення, зазначене у пункті 33 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

36. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 33 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

37. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній, упор задній, автозчеп» (оголошення UA-2017-06-20-000511-a), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

38. За порушення, зазначене у пункті 37 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

39. За порушення, зазначене у пункті 37 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

40. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 37 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

41. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній, упор задній, автозчеп» (оголошення UA-2017-06-20-000648-c), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

42. За порушення, зазначене у пункті 41 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

43. За порушення, зазначене у пункті 41 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

44. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 41 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

45. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній, упор задній, автозчеп» (оголошення UA-2017-06-21-000371-c), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

46. За порушення, зазначене у пункті 45 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

47. За порушення, зазначене у пункті 45 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

48. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 45 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

49. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній, упор задній, автозчеп» (оголошення UA-2017-06-21-000389-c), проведених філією «Панютинськй вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

50. За порушення, зазначене у пункті 49 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

51. За порушення, зазначене у пункті 49 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

52. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 49 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

53. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній УП-1, упор задній УЗ-1, автозчеп СА-3, п’ятник з механічною обробкою, кронштейн» (оголошення UA-2017-08-14-000818-c), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

54. За порушення, зазначене у пункті 53 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

55. За порушення, зазначене у пункті 53 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

56. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 53 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

57. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній УП-1, упор задній УЗ-1, автозчеп СА-3, п’ятник з механічною обробкою, кронштейн» (оголошення UA-2017-08-21-000250-b), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

58. За порушення, зазначене у пункті 57 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

59. За порушення, зазначене у пункті 57 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

60. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 57 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

61. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній УП-1, упор задній УЗ-1, автозчеп СА-3, п’ятник з механічною обробкою, кронштейн» (оголошення UA-2017-08-21-000292-c), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

62. За порушення, зазначене у пункті 61 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

63. За порушення, зазначене у пункті 61 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

64. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 61 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

65. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній УП-1, упор задній УЗ-1, автозчеп СА-3, п’ятник з механічною обробкою, кронштейн» (оголошення UA-2017-08-21-000871-a), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

66. За порушення, зазначене у пункті 65 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація)штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

67. За порушення, зазначене у пункті 65 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

68. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 65 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

69. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній УП-1, упор задній УЗ-1, автозчеп СА-3, п’ятник з механічною обробкою, кронштейн» (оголошення UA-2017-08-22-000309-c), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

70. За порушення, зазначене у пункті 69 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

71. За порушення, зазначене у пункті 69 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

72. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 69 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

73. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній УП-1, упор задній УЗ-1, автозчеп СА-3, п’ятник з механічною обробкою, кронштейн» (оголошення UA-2017-08-22-000319-c), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

74. За порушення, зазначене у пункті 73 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

75. За порушення, зазначене у пункті 73 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

76. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 73 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

77. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній УП-1, упор задній УЗ-1, автозчеп СА-3, п’ятник з механічною обробкою, кронштейн» (оголошення UA-2017-08-22-000602-b), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

78. За порушення, зазначене у пункті 77 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

79. За порушення, зазначене у пункті 77 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

80. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 77 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

81. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній УП-1, упор задній УЗ-1, автозчеп СА-3, п’ятник з механічною обробкою, кронштейн» (оголошення UA-2017-08-22-000725-a), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

82. За порушення, зазначене у пункті 81 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

83. За порушення, зазначене у пункті 81 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

84. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 81 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

85. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній УП-1, упор задній УЗ-1, автозчеп СА-3, п’ятник з механічною обробкою, кронштейн» (оголошення UA-2017-08-23-000145-c), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

86. За порушення, зазначене у пункті 85 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

87. За порушення, зазначене у пункті 85 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

88. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 85 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

89. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній УП-1, упор задній УЗ-1, автозчеп СА-3, п’ятник з механічною обробкою, кронштейн» (оголошення UA-2017-08-23-000155-b), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

90. За порушення, зазначене у пункті 89 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

91. За порушення, зазначене у пункті 89 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

92. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 89 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

93. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) і Товариство з обмеженою відповідальністю Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній УП-1, упор задній УЗ-1, автозчеп СА-3, п’ятник з механічною обробкою, кронштейн» (оголошення UA-2017-08-23-000283-a), проведених філією «Панютинський вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

94. За порушення, зазначене у пункті 93 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

95. За порушення, зазначене у пункті 93 резолютивної частини подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська великовантажна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

96. Закрити провадження щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) під час його участі у торгах, зазначених у пункті 93 резолютивної частини подання, у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

97. Закрити провадження у справі щодо порушення Товариством з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) та Товариством з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній, упор задній, автозчеп» (оголошення UA-2017-06-22-000116-c), проведених філією «Панютинськй вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця», у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

98. Закрити провадження у справі щодо порушення Товариством з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) та Товариством з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній, упор задній, автозчеп» (оголошення UA-2017-06-22-000123-c), проведених філією «Панютинськй вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця», у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

99. Закрити провадження у справі щодо порушення Товариством з обмеженою відповідальністю «Українська машинобудівельна техніка» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) та Товариством з обмеженою відповідальністю «Компанія Віс Груп Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи (конфіденційна інформація) законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю «ДК 021:2015: 34630000-2 — Частини залізничних або трамвайних локомотивів чи рейкового рухомого складу; обладнання для контролю залізничного руху – Хомут тяговий, упор передній, упор задній, автозчеп» (оголошення UA-2017-06-23-000111-a), проведених філією «Панютинськй вагоноремонтний завод» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця», у зв’язку з не доведенням вчинення порушення відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

Міркування або заперечення стосовно викладених у поданні висновків, ТОВ «УМТ», ТОВ «УВТ» і ТОВ «Компанія Віс Груп Плюс» можуть надіслати в термін до 12.05.2023 (включно) на електронну адресу Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (е-mail: [email protected]) та у паперовому вигляді на адресу відділу досліджень і розслідувань в Полтавській області Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (вул. Зигіна, 1, к. 320, м. Полтава, Полтавська область, 36000).

Повідомляємо, що 18.05.2023 у приміщенні Антимонопольного комітету України (місто Київ, вулиця Митрополита Василя Липківського, 45) о 14:45 адміністративною колегією Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України розглядатиметься справа 7/01-9-22.

Запрошуємо керівника ТОВ «УМТ» та/або уповноважену особу (за довіреністю), керівника ТОВ «УВТ» та/або уповноважену особу (за довіреністю) і керівника ТОВ «Компанія Віс Груп Плюс» та/або уповноважену особу (за довіреністю), як відповідачів, на зазначене засідання, участь у цьому засіданні є правом, а не обов'язком сторін у Справі.

Інформацію про керівника та/або уповноважену особу (за довіреністю), що будуть присутні на засіданні, просимо повідомити до 12:00 17.05.2023 за номером телефону: (044) 251-62-25*62-91.

Реєстрація запрошених на засідання осіб розпочнеться о 12:45 та завершиться о 12:55 в день проведення засідання.

Просимо не запізнюватись.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux