• A-
    A+

Інформація щодо попередніх висновків у справі № 1/01-23-19 щодо ТОВ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ та ТОВ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ»

Опубліковано 08 липня 2021 року о 17:03

За попередніми висновками у справі № 1/01-23-19 пропонується:

1. Визнати, що ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРСТРОЙЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ») (ідентифікаційний код – 39707692) та ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПЕЦТЕХЕНЕРГО» (наразі – ТОВ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ») (ідентифікаційний код – 40490888) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження конкурсних пропозицій під час участі у процедурі закупівлі робіт та послуг «Прокладання контрольних кабелів на устаткуванні ЦТАВ енергоблоку № 6 Зміївської ТЕС (ДК 021:2015: 50530000-9 — Послуги з ремонту і технічного обслуговування техніки)», проведених ЗМІЇВСЬКОЮ ТЕПЛОВОЮ ЕЛЕКТРИЧНОЮ СТАНЦІЄЮ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЦЕНТРЕНЕРГО» за допомогою електронної системи закупівель «Prozorro» у серпні 2018 року (ідентифікатор закупівлі в системі: UA-2018-07-17-000185-a), з метою забезпечення перемоги ТОВ «УКРСТРОЙЕНЕРГО».

2. За порушення, вказане у пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

3. За порушення, вказане у пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

4. Визнати, що ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРСТРОЙЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ») та ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПЕЦТЕХЕНЕРГО» (наразі – ТОВ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження конкурсних пропозицій під час участі у процедурі закупівлі робіт та послуг «Виготовлення, заміна та ізоляція водоопускних труб к/а №1 Зміївської ТЕС (ДК 021:2015: 50530000-9 — Послуги з ремонту і технічного обслуговування техніки)», проведених ЗМІЇВСЬКОЮ ТЕПЛОВОЮ ЕЛЕКТРИЧНОЮ СТАНЦІЄЮ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЦЕНТРЕНЕРГО» за допомогою електронної системи закупівель «Prozorro» у квітні 2018 року (ідентифікатор закупівлі в системі: № UA-2018-03-19-000912-a), з метою забезпечення перемоги ТОВ «СПЕЦТЕХЕНЕРГО».

5. За порушення, вказане у пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

6. За порушення, вказане у пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

7. Визнати, що ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРСТРОЙЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ») та ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПЕЦТЕХЕНЕРГО» (наразі – ТОВ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження конкурсних пропозицій під час участі у процедурі закупівлі робіт та послуг «Капітальний ремонт КБМ-1А, 1Б (Заміна передньої та задньої стінок, вінця, втулок порожнистих цапф та ремонт барабанів) (ДК 021:2015: 50530000-9 — Послуги з ремонту і технічного обслуговування техніки)», за допомогою електронної системи закупівель «Prozorro», проведених ЗМІЇВСЬКОЮ ТЕПЛОВОЮ ЕЛЕКТРИЧНОЮ СТАНЦІЄЮ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЦЕНТРЕНЕРГО» за допомогою електронної системи закупівель «Prozorro» у березні 2018 року (ідентифікатор закупівлі в системі: № UA-2018-03-06-000226-a), з метою забезпечення перемоги ТОВ «СПЕЦТЕХЕНЕРГО».

8. За порушення, вказане у пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

9. За порушення, вказане у пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

10. Визнати, що ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРСТРОЙЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ») та ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПЕЦТЕХЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження конкурсних пропозицій під час участі у процедурі закупівлі робіт та послуг «Капітальний ремонт трубопроводів аеросуміші нитки А відм. 3-14 м. бл. 2,5 (ДК 021:2015: 50530000-9 — Послуги з ремонту і технічного обслуговування техніки)», проведених ЗМІЇВСЬКОЮ ТЕПЛОВОЮ ЕЛЕКТРИЧНОЮ СТАНЦІЄЮ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЦЕНТРЕНЕРГО» за допомогою електронної системи закупівель «Prozorro» у жовтні 2017 року (ідентифікатор закупівлі в системі:
№ UA-2017-09-28-000412-c), з метою забезпечення перемоги
ТОВ «УКРСТРОЙЕНЕРГО».

11. За порушення, вказане у пункті 10 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

12. За порушення, вказане у пункті 10 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

13. Визнати, що ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРСТРОЙЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ») та ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПЕЦТЕХЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження конкурсних пропозицій під час участі у процедурі закупівлі робіт та послуг «Заміна дефектних ділянок паропроводу (ДК 021:2015: 45260000-7 — Покрівельні роботи та інші спеціалізовані будівельні роботи)», проведених ЗМІЇВСЬКОЮ ТЕПЛОВОЮ ЕЛЕКТРИЧНОЮ СТАНЦІЄЮ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЦЕНТРЕНЕРГО» за допомогою електронної системи закупівель «Prozorro» у листопаді 2017 року (ідентифікатор закупівлі в системі: № UA-2017-11-02-001053-a), з метою забезпечення перемоги ТОВ «УКРСТРОЙЕНЕРГО».

14. За порушення, вказане у пункті 13 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ» штраф відповідно до статті 52 Закону України
«Про захист економічної конкуренції».

15. За порушення, вказане у пункті 13 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

16. Визнати, що ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРСТРОЙЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ») та ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПЕЦТЕХЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження конкурсних пропозицій під час участі у процедурі закупівлі робіт та послуг «Капітальний ремонт теплоізоляції циклонів, сепараторів бл. №5 (ДК 021:2015: 50530000-9 — Послуги з ремонту і технічного обслуговування техніки)», проведених ЗМІЇВСЬКОЮ ТЕПЛОВОЮ ЕЛЕКТРИЧНОЮ СТАНЦІЄЮ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЦЕНТРЕНЕРГО» за допомогою електронної системи закупівель «Prozorro» у березні 2017 року (ідентифікатор закупівлі в системі: UA-2017-02-16-001382-c), з метою забезпечення перемоги ТОВ «СПЕЦТЕХЕНЕРГО».

17. За порушення, вказане у пункті 16 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

18. За порушення, вказане у пункті 16 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

19. Визнати, що ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРСТРОЙЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ») та ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПЕЦТЕХЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження конкурсних пропозицій під час участі у процедурі закупівлі робіт та послуг «Капітальний ремонт КБМ-6А із заміною стінки торцевої передньої (ДК 021:2015: 50530000-9 — Послуги з ремонту і технічного обслуговування техніки)», проведених ЗМІЇВСЬКОЮ ТЕПЛОВОЮ ЕЛЕКТРИЧНОЮ СТАНЦІЄЮ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЦЕНТРЕНЕРГО» за допомогою електронної системи закупівель «Prozorro» у серпні 2017 року (ідентифікатор закупівлі в системі: UA-2017-07-12-002208-b), з метою забезпечення перемоги ТОВ «СПЕЦТЕХЕНЕРГО».

20. За порушення, вказане у пункті 19 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

21. За порушення, вказане у пункті 19 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

22. Визнати, що ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРСТРОЙЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ») та ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПЕЦТЕХЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження конкурсних пропозицій під час участі у процедурі закупівлі робіт та послуг «Виготовлення і заміна ділянок змійовиків пакетів КПП НТ 1-го ступеня к/а № 5 Зміївської ТЕС (ДК 021:2015: 50530000-9 — Послуги з ремонту і технічного обслуговування техніки)», проведених ЗМІЇВСЬКОЮ ТЕПЛОВОЮ ЕЛЕКТРИЧНОЮ СТАНЦІЄЮ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЦЕНТРЕНЕРГО» за допомогою електронної системи закупівель «Prozorro» у квітні 2017 року (ідентифікатор закупівлі в системі: UA-2017-04-04-000511-c), з метою забезпечення перемоги ТОВ «УКРСТРОЙЕНЕРГО».

23. За порушення, вказане у пункті 22 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

24. За порушення, вказане у пункті 22 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

25. Визнати, що ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРСТРОЙЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ») та ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПЕЦТЕХЕНЕРГО» (наразі – ТОВ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження конкурсних пропозицій під час участі у процедурі закупівлі робіт та послуг «Капітальні ремонти енергетичного обладнання котлів Зміївської ТЕС (ДК 021:2015: 50530000-9 — Послуги з ремонту і технічного обслуговування техніки)», проведених ЗМІЇВСЬКОЮ ТЕПЛОВОЮ ЕЛЕКТРИЧНОЮ СТАНЦІЄЮ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЦЕНТРЕНЕРГО» за допомогою електронної системи закупівель «Prozorro» у березні 2017 року (ідентифікатор закупівлі в системі: UA-2017-03-01-000187-c), з метою забезпечення перемоги ТОВ «УКРСТРОЙЕНЕРГО».

26. За порушення вказане у пункті 25 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

27. За порушення вказане у пункті 25 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

28. Визнати, що ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРСТРОЙЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ») та ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПЕЦТЕХЕНЕРГО» (наразі – ТОВ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження конкурсних пропозицій під час участі у процедурі закупівлі робіт та послуг «Капітальний ремонт аеродинамічного виступу екранів к/а № 5 Зміївської ТЕС (виготовлення і заміна згинів) ДК 021:2015: 50530000-9 — Послуги з ремонту і технічного обслуговування техніки)», проведених ЗМІЇВСЬКОЮ ТЕПЛОВОЮ ЕЛЕКТРИЧНОЮ СТАНЦІЄЮ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЦЕНТРЕНЕРГО» за допомогою електронної системи закупівель «Prozorro» у квітні 2017 року (ідентифікатор закупівлі в системі: UA-2017-04-04-000460-c), з метою забезпечення перемоги
ТОВ «УКРСТРОЙЕНЕРГО».

29. За порушення, вказане у пункті 28 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

30. За порушення, вказане у пункті 28 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

31. Визнати, що ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРСТРОЙЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ») та ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПЕЦТЕХЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження конкурсних пропозицій під час участі у процедурі закупівлі робіт та послуг «Капітальний ремонт антикорозійного покриття обладнання (ДК 021:2015: 45260000-7 — Покрівельні роботи та інші спеціалізовані будівельні роботи)», проведених ЗМІЇВСЬКОЮ ТЕПЛОВОЮ ЕЛЕКТРИЧНОЮ СТАНЦІЄЮ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЦЕНТРЕНЕРГО» за допомогою електронної системи закупівель «Prozorro» у травні 2017 року (ідентифікатор закупівлі в системі: UA-2017-04-13-000393-a), з метою забезпечення перемоги ТОВ «УКРСТРОЙЕНЕРГО».

32. За порушення, вказане у пункті 31 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

33. За порушення, вказане у пункті 31 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

34. Визнати, що ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРСТРОЙЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ») та ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПЕЦТЕХЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження конкурсних пропозицій під час участі у процедурі закупівлі робіт та послуг «Капітальний ремонт РОУ 140/25 блока №2 Зміївської ТЕС з доведенням продуктивності до 80 т/год (ДК 021:2015: 50530000-9 — Послуги з ремонту і технічного обслуговування техніки)», проведених ЗМІЇВСЬКОЮ ТЕПЛОВОЮ ЕЛЕКТРИЧНОЮ СТАНЦІЄЮ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЦЕНТРЕНЕРГО» за допомогою електронної системи закупівель «Prozorro» у серпні 2017 року (ідентифікатор закупівлі в системі: UA-2017-07-26-000439-c), з метою забезпечення перемоги
ТОВ «СПЕЦТЕХЕНЕРГО».

35. За порушення, вказане у пункті 34 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

36. За порушення, вказане у пункті 34 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

37. Визнати, що ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРСТРОЙЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ») та ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПЕЦТЕХЕНЕРГО» (наразі - ТОВ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження конкурсних пропозицій під час участі у процедурі закупівлі робіт та послуг «Капітальний ремонт покрівлі головного корпусу в межах КТЦ-1 (в вісях "Б" - "Г") бл.2,5 (ДК 021:2015: 45260000-7 — Покрівельні роботи та інші спеціалізовані будівельні роботи)», проведених ЗМІЇВСЬКОЮ ТЕПЛОВОЮ ЕЛЕКТРИЧНОЮ СТАНЦІЄЮ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЦЕНТРЕНЕРГО» за допомогою електронної системи закупівель «Prozorro» у квітні 2017 року (ідентифікатор закупівлі в системі: UA-2017-03-29-000936-b), з метою забезпечення перемоги ТОВ «УКРСТРОЙЕНЕРГО».

38. За порушення, вказане у пункті 37 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

39. За порушення, вказане у пункті 37 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

 Пропонуємо ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ТОВ «СТРОЙЕНЕРГОПРОМ» та ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГОПРОМСТРОЙ», сторонам у справі № 1/01-23-19, взяти участь у засіданні Тимчасової адміністративної колегії Антимонопольного комітету України.

Засідання Тимчасової адміністративної колегії Антимонопольного комітету України щодо результатів розгляду справи № 1/01-23-19 відбудеться 15 липня 2021 року о 13:00 год. в приміщенні Антимонопольного комітету України за адресою: м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 45.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux