• A-
    A+

Інформація щодо попередніх висновків у справі № 6/01-92-21, розпочатої за ознаками вчинення ФОП ВІНАТОМ А.В. і ФОП ЛОЛОЮ О.В. порушення законодавства про захист економічної конкуренції

Опубліковано 01 жовтня 2021 року о 15:51

За попередніми висновками у справі № 6/01-92-21 пропонується:

1. Визнати, що ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ЛОЛА ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ (конфіденційна інформація) і ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ВІНАТ АРТЕМ ВАЛЕНТИНОВИЧ (конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6, Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель «ProZorro», проведених ГОЛОВНИМ УПРАВЛІННЯМ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ на закупівлю: «ДК 021:2015 код 30210000-4 Машини для обробки даних (апаратна частина)) (Лот № 1 – QR-Code сканери, Лот № 2 – Сканери потокові, Лот № 3 – Персональні комп’ютери)»; ідентифікатор закупівлі в системі «ProZorro»:
UA-2019-09-06-000401-c.

2. Відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» за порушення, наведене в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на ФІЗИЧНУ ОСОБУ-ПІДПРИЄМЦЯ ЛОЛУ ОЛЕКСАНДРА ВАСИЛЬОВИЧА (конфіденційна інформація) штраф відповідно до чинного законодавства.

3. Відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» за порушення, наведене в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на ФІЗИЧНУ ОСОБУ-ПІДПРИЄМЦЯ ВІНАТА АРТЕМА ВАЛЕНТИНОВИЧА (конфіденційна інформація) штраф відповідно до чинного законодавства.

4. Визнати, що ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ЛОЛА ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ (конфіденційна інформація) і ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ВІНАТ АРТЕМ ВАЛЕНТИНОВИЧ (конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6, Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель «ProZorro», проведених ВІДДІЛОМ ОСВІТИ КОЗЯТИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ на закупівлю: «ДК 021:2015 код 30210000-4 Машини для обробки даних (апаратна частина); (Персональні комп’ютери (ноутбуки) для закладів загальної середньої освіти; Комп’ютерне обладнання для початкових класів «Нова українська школа»)»; ідентифікатор закупівлі в системі «ProZorro»: UA-2019-09-16-000713-c.

5. Відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» за порушення, наведене в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на ФІЗИЧНУ ОСОБУ-ПІДПРИЄМЦЯ ЛОЛУ ОЛЕКСАНДРА ВАСИЛЬОВИЧА (конфіденційна інформація) штраф відповідно до чинного законодавства.

6. Відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» за порушення, наведене в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на ФІЗИЧНУ ОСОБУ-ПІДПРИЄМЦЯ ВІНАТА АРТЕМА ВАЛЕНТИНОВИЧА (конфіденційна інформація) штраф відповідно до чинного законодавства.

7. Визнати, що ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ЛОЛА ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ (конфіденційна інформація) і ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ВІНАТ АРТЕМ ВАЛЕНТИНОВИЧ (конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої  статті 6, Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель «ProZorro», проведених КРЕМЕНЧУЦЬКИМ ПЕДАГОГІЧНИМ КОЛЕДЖЕМ ІМЕНІ А.С. МАКАРЕНКА на закупівлю: ДК 021:2015 код 30210000-4 Машини для обробки даних (апаратна частина) (Комп'ютер учителя в комплекті; Комп'ютер учня в комплекті)»; ідентифікатор закупівлі в системі «ProZorro»: UA-2019-10-25-002667-b.

8. Відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» за порушення, наведене в пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на ФІЗИЧНУ ОСОБУ-ПІДПРИЄМЦЯ ЛОЛУ ОЛЕКСАНДРА ВАСИЛЬОВИЧА (конфіденційна інформація) штраф відповідно до чинного законодавства.

9. Відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» за порушення, наведене в пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на ФІЗИЧНУ ОСОБУ-ПІДПРИЄМЦЯ ВІНАТА АРТЕМА ВАЛЕНТИНОВИЧА (конфіденційна інформація) штраф відповідно до чинного законодавства.

10. Визнати, що ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ЛОЛА ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ (конфіденційна інформація) і ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ВІНАТ АРТЕМ ВАЛЕНТИНОВИЧ (конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6, Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель «ProZorro», проведених КОМУНАЛЬНИМ НЕКОМЕРЦІЙНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «ПОПАСНЯНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ ПОПАСНЯНСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ» на закупівлю: «ДК 021:2015 код 30210000-4 Машини для обробки даних (апаратна частина); (Персональний комп’ютер в комплекті)»; ідентифікатор закупівлі в системі «ProZorro»: UA-2020-02-14-000804-a.

11. Відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» за порушення, наведене в пункті 10 резолютивної частини цього подання, накласти на ФІЗИЧНУ ОСОБУ-ПІДПРИЄМЦЯ ЛОЛУ ОЛЕКСАНДРА ВАСИЛЬОВИЧА (конфіденційна інформація) штраф відповідно до чинного законодавства.

12. Відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» за порушення, наведене в пункті 10 резолютивної частини цього подання, накласти на ФІЗИЧНУ ОСОБУ-ПІДПРИЄМЦЯ ВІНАТА АРТЕМА ВАЛЕНТИНОВИЧА (конфіденційна інформація) штраф відповідно до чинного законодавства.

13. Визнати, що ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ЛОЛА ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ (конфіденційна інформація) і ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ВІНАТ АРТЕМ ВАЛЕНТИНОВИЧ (конфіденційна інформація) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6, Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель «ProZorro», проведених УПРАВЛІННЯМ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на закупівлю: «ДК 021:2015 код 30230000-0 «Комп’ютерне обладнання» (Системний блок в комплекті, персональний комп’ютер в комплекті, блок безперебійного живлення, багатофункціональний пристрій, картридж для швидкісних принтерів, стрічка до принтерів, стрічка до швидкісного принтера)»; ідентифікатор закупівлі в системі «ProZorro»: UA-2020-02-19-001249-c.

14. Відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» за порушення, наведене в пункті 13 резолютивної частини цього подання, накласти на ФІЗИЧНУ ОСОБУ-ПІДПРИЄМЦЯ ЛОЛУ ОЛЕКСАНДРА ВАСИЛЬОВИЧА (конфіденційна інформація) штраф відповідно до чинного законодавства.

15. Відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» за порушення, наведене в пункті 13 резолютивної частини цього подання, накласти на ФІЗИЧНУ ОСОБУ-ПІДПРИЄМЦЯ ВІНАТА АРТЕМА ВАЛЕНТИНОВИЧА (конфіденційна інформація) штраф відповідно до чинного законодавства.

16. Закрити провадження у справі щодо порушення ФІЗИЧНОЮ ОСОБОЮ-ПІДПРИЄМЦЕМ ЛОЛОЮ ОЛЕКСАНДРОМ ВАСИЛЬОВИЧЕМ (конфіденційна інформація) та ФІЗИЧНОЮ ОСОБОЮ-ПІДПРИЄМЦЕМ ВІНАТОМ АРТЕМОМ ВАЛЕНТИНОВИЧЕМ (конфіденційна інформація), передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6, Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель «ProZorro», проведених КОМУНАЛЬНИМ НЕКОМЕРЦІЙНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «ПОПАСНЯНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ ПОПАСНЯНСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ» на закупівлю: «ДК 021:2015 код 30230000-0 Комп’ютерне обладнання (Принтер лазерний Canon i-SENSYS LBP6030 в комплекті; Принтер лазерний Canon i-Sensys LBP611Cn в комплекті)»; ідентифікатор закупівлі в системі «ProZorro»: UA-2020-02-14-002063-b, відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

17. Закрити провадження у справі щодо порушення ФІЗИЧНОЮ ОСОБОЮ-ПІДПРИЄМЦЕМ ЛОЛОЮ ОЛЕКСАНДРОМ ВАСИЛЬОВИЧЕМ (конфіденційна інформація) та ФІЗИЧНОЮ ОСОБОЮ-ПІДПРИЄМЦЕМ ВІНАТОМ АРТЕМОМ ВАЛЕНТИНОВИЧЕМ (конфіденційна інформація), передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6, Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель «ProZorro», проведених КОМУНАЛЬНИМ НЕКОМЕРЦІЙНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «ПОПАСНЯНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ ПОПАСНЯНСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ» на закупівлю: «ДК 021:2015 код 48310000-4 Пакети програмного забезпечення для створення документів (Microsoft Office для дому та бізнесу 2019 (FPP - Коробкова версія, українська мова) (T5D-03278))»; ідентифікатор закупівлі в системі «ProZorro»: UA-2020-02-17-001527-b, відповідно до статті 49 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

Пропонуємо сторонам у справі № 6/01-92-21 або їх представникам за довіреністю взяти участь у засіданні адміністративної колегії територіального відділення.

Засідання адміністративної колегії територіального відділення щодо результатів розгляду справи № 6/01-92-21 відбудеться 08 жовтня 2021 року о 13 год. 30 хв. у приміщенні Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України за адресою: м. Харків, майдан Свободи, буд. 5, Держпром, 6 під’їзд, 1 поверх, кімната 35.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux