• A-
    A+

Інформація про попередні висновки у справі № 3/20-180-21 щодо ТОВ "Охтирська молочна компанія "Славія"

Опубліковано 30 травня 2024 року о 11:14

За попередніми висновками у справі № 3/20-180-21 пропонується:

1. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Охтирська молочна промислова компанія «Славія» вчинило порушення, передбачене статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді поширення на етикетці (упаковці) харчового продукту власного виробництва, а саме масла солодковершкового екстра «Охтирський смак» 82,5 % жиру з датою виготовлення 02.09.2020 інформації, що вводить в оману, шляхом повідомлення невизначеному колу осіб неправдивих відомостей:

-«масло солодковершкове екстра 82,5 %»;

-«ДСТУ 4399:2005»,

зокрема щодо його назви, складу, споживчих властивостей та характеристик, які могли вплинути на наміри невизначеного кола осіб щодо придбання цього продукту.

2. За порушення, вказане у пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Охтирська молочна промислова компанія «Славія» штраф відповідно до частини першої статті 21 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

3. Закрити провадження у справі в частині вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Охтирська молочна промислова компанія «Славія» порушення, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді поширення на етикетці (упаковці) харчового продукту власного виробництва, а саме масла солодковершкового селянського 72,6 % жиру «Охтирський смак» з датою виготовлення 06.09.2020, інформації, що вводить в оману, у зв’язку з не доведенням цього порушення.

4. Закрити провадження у справі в частині вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Охтирська молочна промислова компанія «Славія» порушення, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді поширення на етикетці (упаковці) харчового продукту власного виробництва, а саме масла солодковершкового «Селянське» 72,6 % жиру з датою виготовлення 24.08.2020, інформації, що вводить в оману, у зв’язку з не доведенням цього порушення.

Засідання адміністративної колегії Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо результатів розгляду справи № 3/20-180-21 про порушення Товариством з обмеженою відповідальністю «Охтирська молочна промислова компанія «Славія» законодавства про захист економічної конкуренції відбудеться 6 червня 2024 року о 11 годині 30 хвилин за адресою: майдан Свободи, 5, Держпром, 6 під’їзд, 1 поверх, місто Харків, 61022.

Керівник Товариства з обмеженою відповідальністю «Охтирська молочна промислова компанія «Славія» та/або уповноважена особа (за довіреністю) запрошуються для участі в засіданні зазначеної колегії.

У разі прибуття на засідання колегії Відділення представника, при собі мати документ, який посвідчує особу та повноваження на представництво.



Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux