• A-
    A+

Інформація про попередні висновки у справі № 4/01-100-24 щодо ТОВ "Асер Білдінг" та ФОП Литовченка Сергія Володимировича

Опубліковано 15 серпня 2024 року о 10:38

За попередніми висновками у справі № 4/01-100-24 пропонується: 

1. Визнати, що ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АСЕР БІЛДІНГ» та ФІЗИЧНА ОСОБА–ПІДПРИЄМЕЦЬ ЛИТОВЧЕНКО СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, проведених ГОЛОВНИМ УПРАВЛІННЯМ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ на закупівлю «Код ДК 021:2015: 45220000-5 — Інженерні та будівельні роботи (Капітальний ремонт приміщення головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області, що знаходиться за адресою: місто Білопілля, вулиця Соборна, 70 (кошти Пенсійного фонду України)» (ідентифікатор закупівлі в системі «Prozorro» – UA-2021-08-06-000275-c). 

2. За порушення, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АСЕР БІЛДІНГ»  штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

3. За порушення, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на ФІЗИЧНУ ОСОБУ–ПІДПРИЄМЦЯ ЛИТОВЧЕНКА СЕРГІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА  штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

4. Визнати, що ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АСЕР БІЛДІНГ»  та ФІЗИЧНА ОСОБА–ПІДПРИЄМЕЦЬ ЛИТОВЧЕНКО СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ  вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, проведених ВІДДІЛОМ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на закупівлю «Код ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація (Капітальний ремонт спортивної зони для активного відпочинку та занять спортом із встановленням вуличних тренажерів та елементів воркауту на території Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів в смт Липова Долина)» (ідентифікатор закупівлі в системі «Prozorro» – UA-2021-08-19-002018- b). 

5. За порушення, вказане в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АСЕР БІЛДІНГ» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

6. За порушення, вказане в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на ФІЗИЧНУ ОСОБУ–ПІДПРИЄМЦЯ ЛИТОВЧЕНКА СЕРГІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

7. Визнати, що ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АСЕР БІЛДІНГ»  та ФІЗИЧНА ОСОБА–ПІДПРИЄМЕЦЬ ЛИТОВЧЕНКО СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ  вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, проведених ВІДДІЛОМ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ДУБОВ'ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на закупівлю «Код ДК 021:2015: 45000000-7 — Будівельні роботи та поточний ремонт (Будівництво спортивного майданчику Дубов'язівського навчально-виховного комплексу «спеціалізована школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Дубов'язівської селищної ради Конотопського району Сумської області по вул. В. Глуховця, 3 смт Дубов'язівка Конотопського району Сумської області. Коригування)» (ідентифікатор закупівлі в системі «Prozorro» – UA-2021-09-02-001717-a). 

8. За порушення, вказане в пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АСЕР БІЛДІНГ»  штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

9. За порушення, вказане в пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на ФІЗИЧНУ ОСОБУ–ПІДПРИЄМЦЯ ЛИТОВЧЕНКА СЕРГІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції». 

Засідання адміністративної колегії Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо результатів розгляду справи № 4/01-100-24 про порушення ТОВ «АСЕР БІЛДІНГ» та ФОП ЛИТОВЧЕНКОМ С.В. законодавства про захист економічної конкуренції відбудеться 22.08.2024 об 11:30 за адресою: майдан Свободи, 5, Держпром, 6 під’їзд, 1 поверх, м. Харків, 61022. 

Керівник ТОВ «АСЕР БІЛДІНГ» та ФОП ЛИТОВЧЕНКО С.В. та/або уповноважені особи (за довіреністю) запрошуються для участі в засіданні зазначеної колегії. У разі прибуття на засідання колегії представників, при собі мати документи, які посвідчують особу та повноваження на представництво.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux