• A-
    A+

Інформація про рішення Східного міжобласного територіального відділення АМКУ від 19 серпня 2024 року

Опубліковано 19 серпня 2024 року о 15:30

1. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 5/12-126-24, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Індіго Груп» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації Східному міжобласному територіальному відділенню Антимонопольного комітету України на вимогу голови відділення в установлений ним строк.

2. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 2/12-76-24, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «ШПБУ Схід» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації територіальному відділенню Антимонопольного комітету України у встановлений головою територіального відділення строк.

3. Прийнято рішення про закриття провадження у справі № 3/02-57-21, розпочатої за ознаками вчинення Приватним акціонерним товариством «Ічнянський завод сухого молока та масла» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 2 статті 50 та частиною першою, пунктом 1 частини другої статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку молока коров’ячого незбираного для промислової переробки, в частині встановлення таких цін придбання товару, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку.

4. Прийнято рішення про закриття провадження у справі № 3/02-52-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Буринський молокозавод» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 2 статті 50 та частиною першою, пунктом 1 частини другої статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку молока коров’ячого незбираного для промислової переробки, в частині встановлення таких цін придбання товару, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку.

5. Прийнято рішення про закриття провадження у справі № 3/02-55-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Малка-транс» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 2 статті 50 та частиною першою, пунктом 1 частини другої статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку молока коров’ячого незбираного для промислової переробки, в частині встановлення таких цін придбання товару, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку.

6. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 8/12-52-24, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Техметпромбуд» порушення, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації на вимогу голови територіального відділення Антимонопольного комітету України у встановлений ним строк.

7. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 5/01-69-23, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Автопромпоставка» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Тракпартс» порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

8. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 7/01-70-22, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Аякс групп» та товариством з обмеженою відповідальністю «Екотрансоіл» порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

9. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Інновавуд» та Приватним акціонерним товариством «Сумбуд» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів аукціонів.

10. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення Фізичною особою-підприємцем Скорозвон Олександрою Геннадіївною порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації Східному міжобласному територіальному відділенню Антимонопольного комітету України на вимогу голови відділення у встановлений ним строк.

11. Прийнято розпорядження про зупинення розгляду заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «Англомовний дитячий клуб «смарт кідс» від 03.04.2024 №03/04/24/1 (вх. №70-01/16-АМ від 09.04.2024) щодо ознак порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції в діях Фізичної особи-підприємця Скорозвон Олександри Геннадіївни, в частині використання при наданні своїх послуг позначень заявника без його згоди, які він почав використовувати раніше у господарській діяльності.

12. Завершено дослідження щодо наявності або відсутності в діях Товариства з обмеженою відповідальністю «Інновавуд» та Приватного акціонерного товариства «Сумбуд» ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатори закупівлі в електронній системі «Prozorro»: UA-2020-10-20-003152-b, UA-2023-05-11-007357-a, UA-2020-04-06-002360-b, UA-2023-03-01-012811-a, UA-2023-03-15-013022-a).

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux