• A-
    A+

Інформація про рішення Східного міжобласного територіального відділення АМКУ від 20 травня 2024 року

Опубліковано 20 травня 2024 року о 16:30

1. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 2/01-275-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Будівельно-інвестиційна компанія «Приазовье» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Промислово-будівельна компанія «Стройка» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатор закупівлі в системі «Рrozorro» − ua-2020-12-30-002281-c).

2. Прийнято рішення про результат розгляду справи № 3/01-220-21, розпочатої за ознаками вчинення Фізичною особою-підприємцем Кишинською Ольгою Анатоліївною та Фізичною особою-підприємцем Кліпковою Світланою Іванівною порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

3. Перенесено розгляд питання про результати розгляду справи № 7/02-118-23, розпочатої за ознаками вчинення Комунальним підприємством Полтавської обласної ради «Зіньківський комунгосп» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 частини другої статті 13, пунктом 2 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку, шляхом встановлення таких умов реалізації товару, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в частині видачі технічних умов на приєднання до систем централізованого питного водопостачання та централізованого водовідведення.

4. Перенесено розгляд питання про результати розгляду справи № 3/01-66-21, розпочатої за ознаками вчинення Фізичною особою-підприємцем Ніжник Лолітою Станіславівною, Фізичною особою-підприємцем Ніжник Світланою Олександрівною, Фізичною особою-підприємцем Каплун Валентиною Володимирівною та Фізичною особою – підприємцем Свириденко Любов’ю Степанівною порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6 та пунктом 1 статті 50 закону україни «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

5. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Будсервіс ХРВ» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Добвугілляпром» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатор закупівлі в системі «Рrozorro» - ua-2020-12-11-00879-b, ua-2020-12-09-002020-b).

6. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення Фізичною особою-підприємцем Мазуром Валерієм Володимировичем та Фізичною особою-підприємцем Дяченком Олегом Борисовичем порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

7. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення Фізичною особою-підприємцем Маценком Іваном Григоровичем та Фізичною особою-підприємцем Дрігою Артемом Геннадійовичем порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатор закупівлі в системі «Рrozorro» - ua-2021-05-12-013283-b, ua-2021-04-12-003080-b).

8. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Нові теплотехнології» та Фізичною особою-підприємцем Дахловим Андрієм Івановичем порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатор закупівлі № ua-2020-10-20-004103-a).

9. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Асер білдінг» та Фізичною особою-підприємцем Литовченком Сергієм Володимировичем порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатор закупівлі №№ ua-2021-08-06-000275-c, ua-2021-08-19-002018-b, ua-2021-09-02-001717-a).

10. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Торгова компанія «Світ продуктів» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Марі фудс» порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

11. Завершено дослідження щодо наявності або відсутності в діях Товариства з обмеженою відповідальністю «Авангард М», Товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Укртехносфера» та Приватного підприємства фірми «Оберон» ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатор закупівлі в системі «Рrozorro»: ua-2019-07-03-001743-b).

12. Завершено дослідження щодо наявності або відсутності в діях Товариства з обмеженою відповідальністю «Афіна групп ЛТД» та Фізичної особи - підприємця Євтушенка Степана Володимировича ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

13. Прийнято розпорядження про прийняття до провадження справи № 242-26.13/11-13 за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальності «АсНільсен юкрейн» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 16 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді створення перешкод працівникам антимонопольного комітету України у проведенні перевірок.

14. Завершено дослідження щодо наявності або відсутності в діях Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгова компанія «Світ продуктів» та Товариства з обмеженою відповідальністю «Марі фудс» ознак порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатори закупівель в системі «Prozorro»: UA-2018-02-09-002787-a, UA-2018-02-09-001831-c).

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux