• A-
    A+

Інформація про рішення Східного міжобласного територіального відділення АМКУ від 30 травня 2024 року

Опубліковано 30 травня 2024 року о 13:01

1. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 7/01-2-24, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Еско-Інжинірінг» та Товариством з обмеженою відповідальністю «СКМ Монтаж» порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

2. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 7/01-133-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Ролло Трейдінг» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Укр Дор Світло» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

3. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 3/01-66-21, розпочатої за ознаками вчинення Фізичною особою-підприємцем Ніжник Лолітою Станіславівною, Фізичною особою-підприємцем Ніжник Світланою Олександрівною, Фізичною особою-підприємцем Каплун Валентиною Володимирівною та Фізичною особою підприємцем Свириденко Любов’ю Степанівною порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6 та пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

4. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення Комунальним підприємством «Благоустрій» Охтирської міської ради та Фізичною особою-підприємцем Гладким Вадимом Вадимовичем ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатори закупівель № UA-2020-01-16-000722-a).

5. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Суми-Подресурс-2009» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Смартрем» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

6. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «СКМ Монтаж» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Будсервісторг» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

7. Завершено дослідження щодо наявності або відсутності в діях Товариством з обмеженою відповідальністю «Інформаційно-просвітницький центр «Екологічна варта» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Центр екологічної освіти та інформації» ознак порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux