• A-
    A+

Інформаційне повідомлення щодо розгляду справи №55/18-2019 відносно ТОВ "ДОН БРИКЕТ" та ТОВ "МИРЕМСТРОЙ"

Опубліковано 23 квітня 2020 року о 10:43

Донецьким обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України (Відділення) розглядається справа № 55/18-2019 про порушення товариством з обмеженою відповідальність «ДОН БРИКЕТ» (код ЄДРПОУ 40809595) та товариством з обмеженою відповідальність «МИРЕМСТРОЙ» (код ЄДРПОУ 40852043) законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50 та визначеного пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів. 

За результатами збору доказів у справі № 55/18-2019 складено подання з попередніми висновками, яке внесено на розгляд адміністративної колегії Донецького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (далі - Колегія).

Відповідно до результативної частини подання з попередніми висновками у справі № 55/18-2019 Колегії запропоновано:

1. Визнати, що ТОВ «ДОН БРИКЕТ» та ТОВ «МИРЕМСТРОЙ» вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50 та визначене пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій під час участі у процедурі відкритих торгів на закупівлю послуг з поточного ремонту доріг (планування та відсипання шлаком) в приватному секторі м. Покровськ Донецької області (ДК 021:2015 – 45233251-3 Відновлення покриття) проведених Житлово – комунальним відділом Покровської міської ради Донецької області [оголошення про проведення процедури закупівлі опубліковане на офіційному порталі оприлюднення інформації про публічні закупівлі України Prozorro (prozorro.gov.ua), ідентифікатор доступу UA-2019-03-22-001738-с].

2. Відповідно до частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» за порушення, зазначене в пункті 1 резолютивної частини подання, накласти на ТОВ «ДОН БРИКЕТ» штраф у розмірі _____________ гривень.

3. Відповідно до частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» за порушення, зазначене в пункті 1 резолютивної частини подання, накласти на ТОВ «МИРЕМСТРОЙ» штраф у розмірі _______________ гривень

Засідання Колегії з питання розгляду справи №55/18-2019 відбудеться “29” квітня  2020 року о 13 год. 00 хв. за адресою: м. Краматорськ, Донецька область, вул. Миру,буд. 8, поверх 3, офіс 15.

Просимо прибути уповноважених представників ТОВ «ДОН БРИКЕТ» та ТОВ «МИРЕМСТРОЙ» із документами, що підтверджують особу та повноваження на представлення інтересів суб’єкта господарювання в органах Антимонопольного комітету України, до Донецького відділення у вказаний час для участі в засіданні Колегії. У разі неприбуття вашого представника у зазначений час до Донецького відділення, рішення буде прийнято за вашої відсутності.

 

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux