• A-
    A+

Проєкт порядку денного засідання адміністративної колегії Східного міжобласного територіального відділення АМКУ 10 червня 2024 року

Опубліковано 07 червня 2024 року о 17:26

початок о 13.00

1. Про результати розгляду справи № 4/01-37-23, розпочатої за ознаками вчинення Фізичною особою-підприємецем Бровкіною Наталією Олександрівною та Фізичною особою-підприємецем Китай Яною Сергіївною порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

2. Про результати розгляду справи № 7/01-211-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Ролло трейдінг» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Укр Дор Світло» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

3. Про результати розгляду справи № 5/12-45-24, розпочатої за ознаками вчинення Приватним підприємством «Науково-технічний центр «Промтехкомплект» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації Східному міжобласному територіальному відділенню Антимонопольного комітету України на вимогу голови Відділення у встановлений головою Відділення строк.

4. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Фізичною особою-підприємцем Ященко Наталією Вікторівною та Фізичною особою-підприємцем Овсюком Олександром Миколайовичем порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів аукціонів.

5. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Фізичною особою - підприємцем Остапенком Сергієм Анатолійовичем та Товариством з обмеженою відповідальністю «Статус-е» ознак порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатори закупівель № UA-2021-06-30-001267-b, № UA-2021-09-01-002674-b).

6. Про початок розгляду справи про порушення Комунальним підприємством «Харківські теплові мережі» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 2 статті 50, частиною першою статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуг з постачання теплової енергії, що може призвести до ущемлення інтересів споживачів, яке було б неможливим за умов існування значної конкуренції на ринку.

7. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Пересувна механізована колона-8» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Прайд Люкс 700» порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатор закупівлі №№ UA-2021-05-21-014401-b, UA-2021-07-26-002168-c, UA-2021-07-12-004636-a, UA-2021-10-08-001505-a).

8. Про завершення дослідження щодо наявності або відсутності в діях Товариства з обмеженою відповідальністю «будівельна компанія «Віват Груп» та Приватного підприємства «Будівельна фірма «Гранд Буд» порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux