• A-
    A+

Проєкт порядку денного засідання адміністративної колегії Східного міжобласного територіального відділення АМКУ 19 червня 2024 року

Опубліковано 18 червня 2024 року о 13:00

 початок о 11.00

1. Про результати розгляду справи № 2/12-119-23, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Тіерра» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації територіальному відділенню Антимонопольного комітету України у встановлений головою територіального відділення строк.

2. Про результат розгляду справи № 3/01-236-21, розпочатої за ознаками вчинення Фізичною особою-підприємцем Зубенком Владиславом Львовичем та Фізичною особою-підприємцем Заїкою Василем Дмитровичем порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

3. Про результати розгляду справи № 2/01-41-20, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Берислав збут» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче підприємство «Промтехцентр» (нове найменування юридичної особи Товариство з обмеженою відповідальністю «Віді Опт Торг») порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатор закупівлі в системі «Prozorro» − UA-2016-06-22-000510-c).

4. Про результати розгляду справи № 1/02-107-23, розпочатої за ознаками вчинення Акціонерним товариством «Оператор газорозподільної системи «Харківміськгаз» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого частиною першою статті 13, пунктом 2 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуг з розподілу природного газу, що могло призвести до ущемлення інтересів споживачів, яке було б неможливим за умов існування значної конкуренції на ринку.

5. Про результати розгляду справи № 1/01-128-20, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Дортехінвест» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Спец-Техінвест» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

6. Про результати розгляду справи № 5/03-126-23, розпочатої за ознаками вчинення Недригайлівською селищною радою порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 3 статті 50, абзацом сьомим частини другої статті 15 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування, які полягали у наданні групам суб’єктів господарювання (комунальним підприємствам) пільг, які ставлять їх у привілейоване становище стосовно конкурентів, що могло призвести до спотворення конкуренції.

7. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Спеціалізованим комунальним підприємством «Ритуальна служба» Краматорської міської ради порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації територіальному відділенню Антимонопольного комітету України у встановлені головою територіального відділення строки.

8. Про заміну відповідача у справі № 3/20-53-23, розпочатої за ознаками вчинення порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», а саме: Спільне українсько-естонське підприємство у формі Товариства з обмеженою відповідальністю «Оптіма-фарм, ЛТД» на Спільне українсько-іспанське підприємство у формі Товариства з обмеженою відповідальністю «Сперко Україна».

9. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «ТК Експрес-Лайн» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації територіальному відділенню на вимогу голови територіального відділення у встановлений ним строк.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux