• A-
    A+

Проєкт порядку денного засідання адміністративної колегії Східного міжобласного територіального відділення АМКУ 24 квітня 2024 року

Опубліковано 23 квітня 2024 року о 10:05

 початок о 11.00

1. Про результати розгляду справи № 2/12-124-23, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Вектор ЗМ» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації територіальному відділенню Антимонопольного комітету України у встановлений головою територіального відділення строк.

2. Про результати розгляду справи № 2/12-140-23, розпочатої за ознаками вчинення Науково-виробничим Товариством з обмеженою відповідальністю «Солвер» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації територіальному відділенню Антимонопольного комітету України у встановлений головою територіального відділення строк.

3. Про результати розгляду справи № 1/02-50-21, розпочатої за ознаками вчинення Приватним акціонерним товариством по газопостачанню та газифікації «Донецькоблгаз» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого частиною першою статті 13, пунктом 2 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуг з розподілу природного газу, що могло призвести до обмеження конкуренції на ринку послуг з постачання природного газу та ущемлення інтересів споживачів, яке було б неможливим за умов існування значної конкуренції на ринку.

4. Про результати розгляду справи № 7/03-27-23, розпочатої за ознаками вчинення Шишацькою селищною радою порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 3 статті 50, абзацом восьмим частини другої статті 15 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування, внаслідок яких окремим суб’єктам господарювання або групам суб’єктів господарювання, створюються дискримінаційні умови діяльності порівняно з конкурентами, а саме: встановлення різних ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, для фізичних осіб та юридичних осіб, що діють на одних товарних ринках.

5. Про результати розгляду справи № 5/12-32-24, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Ревід» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації територіальному відділенню Антимонопольного комітету України на вимогу голови відділення в установлений ним строк.

6. Про результати розгляду справи № 4/01-88-22, розпочатої за ознаками вчинення Виробничо-комерційною приватною фірмою «Уніком» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Архінвестбуд» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

7. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Укрбудмайстер-м» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації територіальному відділенню на вимогу голови територіального відділення у встановлений ним строк.

8. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «СБ» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації територіальному відділенню на вимогу голови територіального відділення у встановлений ним строк.

9. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Актіс трейд» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 14 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді подання інформації в неповному обсязі територіальному відділенню Антимонопольного комітету України в установлені головою територіального відділення Антимонопольного комітету України строки.

10. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «ШПБУ Схід» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації територіальному відділенню Антимонопольного комітету України у встановлений головою територіального відділення строк..

11. Про відмову мешканцям будинку № 13 м-н Шахтарський, м. Покровськ (Андрішин С.О. головний по будинку) у розгляді справи про порушення Комунальним підприємстом «Покровськводоканал» законодавства про захист економічної конкуренції.

12. Про завершення дослідження щодо наявності або відсутності в діях Товариства з обмеженою відповідальністю «Буд вест трейдінг» та Приватного підприємсва «Юг-сервіс» ознак порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (UA-2021-11-24-014281-a , UA-2021-09-03-010896-c, UA-2020-09-30-005853-a).

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux