• A-
    A+

Проєкт порядку денного засідання адміністративної колегії Східного міжобласного територіального відділення АМКУ 10.03.2023 р.

Опубліковано 10 березня 2023 року о 09:47

початок о 13.00

1. Про результати розгляду справи № 1/02-69-20, розпочатої за ознаками вчинення Вовківським комунальним підприємством «Фортуна» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 2 статті 50, частиною першою статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуг з централізованого водопостачання, що можуть призвести до ущемлення інтересів споживачів, які були б неможливими за умов існування значної конкуренції на ринку.

2. Про результати розгляду справи № 1/07-70-20, розпочатої за ознаками вчинення Кегичівською селищною радою порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 7 статті 50, статтею 17 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування, а саме легітимації вчинення Вовківським комунальним підприємством «Фортуна» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 2 статті 50, частиною першою статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

3. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Комунальним підприємством «Водоканал» Мереф’янської міської ради законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 2 статті 50, частиною першою статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, що можуть призвести до ущемлення інтересів споживачів, які були б неможливими за умов існування значної конкуренції на ринку.

4. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Добвугілляпром» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Укругольтранс-Сфера» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатор закупівлі в системі «Prozorro»: UA-2020-09-04-000501-b).

5. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Добвугілляпром» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Укругольтранс-Сфера» порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (28 закупівель в системі «Prozorro») .

6. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Миргородською міською радою Полтавської області порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 3 статті 50, абзацом восьмим частини другої статті 15 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування щодо встановлення різних ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, для фізичних осіб та юридичних осіб, що діють на одному ринку, тобто є конкурентами, внаслідок чого окремим суб’єктам господарювання або групам суб’єктів господарювання створюються несприятливі чи дискримінаційні умови діяльності порівняно з конкурентами.

7. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Охоронна компанія Зубр» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації територіальному відділенню Антимонопольного комітету України у встановлені головою територіального відділення строки.

8. Про поновлення розгляду заяви Іноземного підприємства «Малахіт» від 27.01.2022 (вх. від 27.01.2022 № 70-01/6-ам) про порушення Комунальним підприємством «Харківводоканал» законодавства про захист економічної конкуренції.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux