• A-
    A+

Проєкт порядку денного засідання адміністративної колегії Східного міжобласного територіального відділення АМКУ 12.04.2023 р.

Опубліковано 11 квітня 2023 року о 14:16

початок о 13.00

1. Про результати розгляду справи № 2/01-88-19, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Авіс Прінт» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Автосервіс Хаус» порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

2. Про результат розгляду справи № 4/03-76-22, розпочатої за ознаками вчинення Валківською міською радою порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого абзацом восьмим частини другої статті 15, пунктом 3 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентної дії органу місцевого самоврядування, внаслідок якої окремим суб’єктам господарювання створюються дискримінаційні умови діяльності порівняно з конкурентами, що могло призвести до спотворення конкуренції на ринку нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки.

3. Про результати розгляду справи № 7/01-200-21, розпочатої за ознаками вчинення Приватним акціонерним товариством «Миргородський агрошляхбуд» та Приватним підприємством «Великобагачанська міжколгоспна пересувна механізована шляхобудівельна колона №1» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

4. Про результати розгляду справи № 3/01-58-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Будівництво.Ремонт.Сервіс» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Юсс-Транзит» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

5. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Акціонерним товариством «Полтаваобленерго» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 2 статті 50, пунктом 1 частини другої статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуги з доступу до інфраструктури об’єкта електроенергетики для розміщення електричних мереж та/або іншого інженерного обладнання в межах території населених пунктів Полтавської області, де розташовані опори ліній електропередачі АТ «Полтаваобленерго», шляхом встановлення таких цін чи інших умов придбання або реалізації товару, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку.

6. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Фортеця – Буд ЛТД» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Оверс» порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

7. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Спецпромремонт» та Приватним підприємством «Промдеталь» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

8. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Рай» та Фізичною особою-підприємцем Виговським Євгенієм Аркадійовичем порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

9. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Талариа Трейд» та Приватним підприємством «Фортуна Лімітед» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

10. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Приватним підприємством «Юридична фірма „Каррал“» та Приватним підприємством «Ромалекс» порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

11. Про виправлення описки в розпорядженні адміністративної колегії Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 05.01.2023 № 70/8-рп/к про початок розгляду справи № 2/03-8-23.

12. Про прийняття до розгляду справи № 3/02-71-21, розпочатої адміністративною колегією Сумського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Суми-Фарм» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 2 статті 50, частиною першою та пунктом 1 частини другої статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux