• A-
    A+

Проєкт порядку денного засідання адміністративної колегії Східного міжобласного територіального відділення АМКУ 20.12.2022 р.

Опубліковано 17 грудня 2022 року о 12:28

об 13:00 годині

1. Про закриття провадження у справі № 7/01-100-21, розпочатої за ознаками вчинення Приватним підприємством «Будгарант-7» та Приватним акціонерним товариством «Управління механізації будівництва № 23» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

2. Про закриття провадження у справі № 7/01-101-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Променергобуд України» та Приватним акціонерним товариством «управління механізації будівництва № 23» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

3. Про результати розгляду справи № 7/12-14-22, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Пожєврозахист» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання територіальному відділенню Антимонопольного комітету України інформації у встановлені головою територіального відділення строки.

4. Про результати розгляду справи № 7/12-15-22, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Альт-Буд» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання територіальному відділенню Антимонопольного комітету України інформації у встановлені головою територіального відділення строки.

5. Про виконання рекомендацій Комунальним підприємством «Оржиця-Водоканал» щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 2 статті 50 та частиною першою статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуг з централізованого водопостачання та водовідведення.

6. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Архінвестбуд» та Виробничо-комерційною приватною фірмою «Уніком» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux