• A-
    A+

Інформація про попередні висновки у справі 1/01-2-19 щодо ТОВ "Евро-Инвест" та ТОВ "Пром-Нафтогаз"

Опубліковано 14 березня 2023 року о 13:49

За попередніми висновками у справі № 1/01-2-19 пропонується:

1. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Евро Инвест» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Пром-Нафтогаз» вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження своєї поведінки під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у процедурі по закупівлі «Вовняни тканини (пряжа фітільна)», проведених Регіональною філією «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» з використанням електронної системи закупівель «Prozorro» (ідентифікатор закупівлі в системі: № UA-2017-12-06-003743-с).

2. За порушення законодавства про захист економічної конкуренції, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Евро Инвест» штраф відповідно до чинного законодавства.

3. За порушення законодавства про захист економічної конкуренції, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Пром-Нафтогаз» штраф відповідно до чинного законодавства.

4. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Евро Инвест» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Пром-Нафтогаз» вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження своєї поведінки під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у процедурі по закупівлі «Кам’яна сіль (сіль технічна, таблетована)», проведених Регіональною філією «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» з використанням електронної системи закупівель «Prozorro» (ідентифікатор закупівлі в системі: № UA-2017-12-06-003817-с) .

5. За порушення законодавства про захист економічної конкуренції, вказане в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Евро Инвест» штраф відповідно до чинного законодавства.

6. За порушення законодавства про захист економічної конкуренції, вказане в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Пром-Нафтогаз» штраф відповідно до чинного законодавства.

7. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Евро Инвест» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Пром-Нафтогаз» вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження своєї поведінки під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у процедурі по закупівлі «Газетний папір, папір ручного виготовлення та інший некрейдований папір або картон для графічний цілей (картон хром – ерзац)», проведених Регіональною філією «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» з використанням електронної системи закупівель «Prozorro» (ідентифікатор закупівлі в системі: № UA-2017-12-15-002231-b).

8. За порушення законодавства про захист економічної конкуренції, вказане в пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Евро Инвест» штраф відповідно до чинного законодавства.

9. За порушення законодавства про захист економічної конкуренції, вказане в пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Пром-Нафтогаз» штраф відповідно до чинного законодавства.

10. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Евро Инвест» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Пром-Нафтогаз» вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження своєї поведінки під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у процедурі по закупівлі «Газетний папір, папір ручного виготовлення та інший некрейдований папір або картон для графічний цілей (папір газетний)», проведених Регіональною філією «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» з використанням електронної системи закупівель «Prozorro» (ідентифікатор закупівлі в системі: № UA-2017-12-15-002402-b).

11. За порушення законодавства про захист економічної конкуренції, вказане в пункті 10 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Евро Инвест» штраф відповідно до чинного законодавства.

12. За порушення законодавства про захист економічної конкуренції, вказане в пункті 10 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Пром-Нафтогаз» штраф відповідно до чинного законодавства.

13. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Евро Инвест» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Пром-Нафтогаз» вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів шляхом погодження своєї поведінки під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у процедурі по закупівлі "Газетний папір, папір ручного виготовлення та інший некрейдований папір або картон для графічний цілей", проведених Регіональною філією «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» з використанням електронної системи закупівель «Prozorro» (ідентифікатор закупівлі в системі: UA-2018-03-26-001857-b).

14. За порушення законодавства про захист економічної конкуренції, вказане в пункті 13 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Евро Инвест» штраф відповідно до чинного законодавства.

15. За порушення законодавства про захист економічної конкуренції, вказане в пункті 13 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Пром-Нафтогаз» штраф відповідно до чинного законодавства.

Пропонуємо Товариству з обмеженою відповідальністю «Евро Инвест» та Товариству з обмеженою відповідальністю «Пром-Нафтогаз», сторонам у справі № 1/01-2-19, взяти участь у засіданні адміністративної колегії Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Засідання адміністративної колегії територіального відділення щодо результатів розгляду справи № 1/01-2-19 відбудеться 20 березня 2023 року о 13 годині 00 хвилині за адресою: м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 45, пов. 8, кім. 814.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux