• A-
    A+

Інформація про попередні висновки у справі № 1/01-80-20 щодо ТОВ "Кріппром Джі" та ТОВ "Східрегіонбуд"

Опубліковано 14 березня 2023 року о 13:53

За попередніми висновками у справі № 1/01-80-20 пропонується:

1. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" та Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України "Про захист економічної конкуренції", у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель "Prozorro", проведених Красноградським комбінатом комунальних підприємств за закупівлю "Поточний ремонт дороги по вул. Лермонтова в м. Краснограді Харківської області" (ідентифікатор закупівлі в системі - UA-2018-06-12-000058-b).

2. За порушення, зазначене в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" штраф відповідно до діючого законодавства.

3. За порушення, зазначене в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" штраф відповідно до діючого законодавства.

4. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" та Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України "Про захист економічної конкуренції", у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель "Prozorro", проведених Красноградським комбінатом комунальних підприємств на закупівлю "Поточний ремонт тротуару по вул. Полтавська в м. Краснограді Харківської області" (ідентифікатор закупівлі в системі - UA-2018-06-14-001796-a).

5. За порушення, зазначене в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" штраф відповідно до діючого законодавства.

6. За порушення, зазначене в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" штраф відповідно до діючого законодавства.

7. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" та Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України "Про захист економічної конкуренції", у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель "Prozorro", проведених Красноградським комбінатом комунальних підприємств на закупівлю "Поточний ремонт дороги по вул. Харківська в м. Краснограді Харківської області" (ідентифікатор закупівлі в системі - UA-2018-06-12-000063-c).

8. За порушення, зазначене в пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" штраф відповідно до діючого законодавства.

9. За порушення, зазначене в пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" штраф відповідно до діючого законодавства.

10. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" та Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України "Про захист економічної конкуренції", у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель "Prozorro", проведених Мартинівською сільською радою на закупівлю "Код за ДК 021:2015:45230000-8 - Будівництво трубопроводів, ліній зв"язку, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь - Поточний ремонт автодороги по вул. Поштова в с.Добренька Красноградського району Харківської області" (ідентифікатор закупівлі в системі - UA-2018-08-10-000563-a).

11. За порушення, зазначене в пункті 10 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" штраф відповідно до діючого законодавства.

12. За порушення, зазначене в пункті 10 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" штраф відповідно до діючого законодавства.

13. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" та Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України "Про захист економічної конкуренції", у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель "Prozorro", проведених Донецькою селищною радою на закупівлю "Капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Зеленій ( від складу ПЖКГ “ Донецьке” до перехрестя з вулицею Кулікова) в смт Донець Балаклійського району Харківської області" (ідентифікатор закупівлі в системі - UA-2018-08-10-000809-c).

14. За порушення, зазначене в пункті 13 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" штраф відповідно до діючого законодавства.

15. За порушення, зазначене в пункті 13 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" штраф відповідно до діючого законодавства.

16. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" та Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України "Про захист економічної конкуренції", у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель "Prozorro", проведених Зачепилівською селищною радою на закупівлю "Поточний ремонт автодороги по вулиці Якова Покуса в смт. Зачепилівка Зачепилівського району Харківської області ГБН Г.1-218-182:2011" (ідентифікатор закупівлі в системі - UA-2018-07-26-000797-b).

17. За порушення, зазначене в пункті 16 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" штраф відповідно до діючого законодавства.

18. За порушення, зазначене в пункті 16 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" штраф відповідно до діючого законодавства.

19. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" та Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України "Про захист економічної конкуренції", у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель "Prozorro", проведених Хрестищенською сільською радою на закупівлю "Поточний ремонт дороги по вулиці Шкільній с. Хрестище Красноградського району Харківської області" (ідентифікатор закупівлі в системі - UA-2018-07-26-000484-a).

20. За порушення, зазначене в пункті 19 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" штраф відповідно до діючого законодавства.

21. За порушення, зазначене в пункті 19 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" штраф відповідно до діючого законодавства.

22. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" та Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України "Про захист економічної конкуренції", у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель "Prozorro", проведених Кирилівською сільською радою на закупівлю "Поточний ремонт дороги по вул. Молодіжній в с. Кирилівка Красноградського району Харківської області" (ідентифікатор закупівлі в системі - UA-2018-07-19-001122-c).

23. За порушення, зазначене в пункті 22 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" штраф відповідно до діючого законодавства.

24. За порушення, зазначене в пункті 22 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" штраф відповідно до діючого законодавства.

25. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" та Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України "Про захист економічної конкуренції", у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель "Prozorro", проведених Соснівською сільською радою на закупівлю "Поточний ремонт автодороги по вул. Новоселівка в с. Соснівка Красноградського району Харківської області" (ідентифікатор закупівлі в системі - UA-2018-07-20-000909-c).

26. За порушення, зазначене в пункті 25 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" штраф відповідно до діючого законодавства.

27. За порушення, зазначене в пункті 25 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" штраф відповідно до діючого законодавства.

28. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" та Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України "Про захист економічної конкуренції", у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель "Prozorro", проведених Миколо – Комишуватською сільською радою на закупівлю "Поточний ремонт дороги по вул. Шевченка в с. Миколо – Комишувата Красноградського району Харківської області" (ідентифікатор закупівлі в системі – UA-2018-07-17-000261-a).

29. За порушення, зазначене в пункті 28 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" штраф відповідно до діючого законодавства.

30. За порушення, зазначене в пункті 28 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" штраф відповідно до діючого законодавства.

31. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" та Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України "Про захист економічної конкуренції", у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель "Prozorro", проведених Миколо - Комишуватською сільською радою на закупівлю "Поточний ремонт дороги по вул. Гірчаківська в с. Гірчаківка Красноградського району Харківської області" (ідентифікатор закупівлі в системі - UA-2018-07-17-000254-a).

32. За порушення, зазначене в пункті 31 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" штраф відповідно до діючого законодавства.

33. За порушення, зазначене в пункті 31 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" штраф відповідно до діючого законодавства.

34. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" та Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України "Про захист економічної конкуренції", у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель "Prozorro", проведених Зачепилівською селищною радою на закупівлю "Поточний ремонт автодороги по вулиці Хліборобська в смт. Зачепилівка Зачепилівського району Харківської області ГБН Г.1-218-182:2011" (ідентифікатор закупівлі в системі - UA-2018-07-04-000417-a).

35. За порушення, зазначене в пункті 34 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" штраф відповідно до діючого законодавства.

36. За порушення, зазначене в пункті 34 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" штраф відповідно до діючого законодавства.

37. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" та Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України "Про захист економічної конкуренції", у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки та участі у відкритих торгах з використанням електронної системи закупівель "Prozorro", проведених Донецькою селищною радою на закупівлю "Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Спортивна ( від перехрестя з вул. Лікарняною до перехрестя з вул. Кулікова ) смт Донець Балаклійського району Харківської області" (ідентифікатор закупівлі в системі - UA-2018-06-26-001989-a).

38. За порушення, зазначене в пункті 37 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" штраф відповідно до діючого законодавства.

39. За порушення, зазначене в пункті 37 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд" штраф відповідно до діючого законодавства.

Пропонуємо Товариству з обмеженою відповідальністю "Кріппром Джі" та Товариству з обмеженою відповідальністю "Східрегіонбуд", сторонам у справі № 1/01-80-20, взяти участь у засіданні адміністративної колегії Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Засідання адміністративної колегії територіального відділення щодо результатів розгляду справи № 1/01-80-20 відбудеться 20 березня 2023 року о 13 годині 15 хвилині за адресою: м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 45, пов. 8, кім. 814.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux