• A-
    A+

Інформація про попередні висновки у справі № 7/01-201-21 щодо ТОВ "Сучасні іновації" та ТОВ "Група Юнімілк"

Опубліковано 29 березня 2023 року о 16:02

За попередніми висновками у справі № 7/01-201-21 пропонується:

  1. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Сучасні іновації» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Група Юнімілк» (колишня назва товариство з обмеженою відповідальністю «Агробуд і к») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у процедурі закупівлі «Реконструкція Стадіону в смт. Козельщина, Полтавської області» (ідентифікатор закупівлі UA-2017-11-10-001655-b).
  2. За порушення, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Сучасні іновації» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  3. За порушення, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Група Юнімілк» (колишня назва товариство з обмеженою відповідальністю «Агробуд і к») штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  4. Товариство з обмеженою відповідальністю «Сучасні іновації» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Група Юнімілк» (колишня назва товариство з обмеженою відповідальністю «Агробуд і к») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у процедурі закупівлі «Реконструкція покрівлі Супрунівського НВК на вул. Соборній, 5, в с. Супрунівка Полтавського району Полтавської області з влаштуванням шатрового даху» (ідентифікатор закупівлі UA-2018-06-11-000757-b).
  5. За порушення, вказане в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Сучасні іновації» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  6. За порушення, вказане в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Група Юнімілк» (колишня назва товариство з обмеженою відповідальністю «Агробуд і к») штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  7. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Сучасні іновації» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Група Юнімілк» (колишня назва товариство з обмеженою відповідальністю «Агробуд і к») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у процедурі закупівлі «Реконструкція покрівлі Супрунівського НВК на вул. Соборній, 5, в с. Супрунівка Полтавського району Полтавської області з влаштуванням шатрового даху» (ідентифікатор закупівлі UA-2018-07-05-001835-a).
  8. За порушення, вказане в пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Сучасні іновації» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  9. За порушення, вказане в пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Група Юнімілк» (колишня назва товариство з обмеженою відповідальністю «Агробуд і к») штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  10. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Сучасні іновації» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Група Юнімілк» (колишня назва товариство з обмеженою відповідальністю «Агробуд і к») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у процедурі закупівлі «ПГВ18(П)-135_Ремонт будівель та споруд Гадяцького ЦВНГК» (ідентифікатор закупівлі UA-2018-09-12-000097-c).
  11. За порушення, вказане в пункті 10 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Сучасні іновації» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  12. За порушення, вказане в пункті 10 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Група Юнімілк» (колишня назва товариство з обмеженою відповідальністю «Агробуд і к») штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

Міркування або заперечення стосовно висновків, викладених у витязі з подання, ТОВ «Група Юнімілк» (ТОВ «Агробуд і к») та ТОВ «Сучасні іновації» можуть надіслати в термін до 30.03.2023 включно на електронну адресу Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (е-mail: [email protected]) та у паперовому вигляді на адресу відділу досліджень і розслідувань в Полтавській області Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (вул. Зигіна, 1, к. 320, м. Полтава, Полтавська область, 36000).

Відповідно до пункту 27 Правил розгляду заяв та справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, затверджених розпорядженням Антимонопольного комітету України від 19.04.1994 № 5, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України
від 06.05.1994 за № 90/299 (у редакції розпорядження Антимонопольного комітету України від 29.06.1998 № 169-р) (із змінами), повідомляємо, що 05.04.2023 у приміщенні Антимонопольного комітету України (місто Київ, вулиця Митрополита Василя Липківського, 45) о 13:45 адміністративною колегією Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України розглядатиметься справа № 7/01-201-21.

Запрошуємо керівника ТОВ «Група Юнімілк» (ТОВ «Агробуд і к») та ТОВ «Сучасні іновації» та/або їх уповноважених осіб (за довіреністю) як відповідачів на зазначене засідання, участь у цьому засіданні є правом, а не обов'язком сторін у справі.

Інформацію про керівника та/або уповноважену особу (за довіреністю), що будуть присутні на засіданні, просимо повідомити до 12:00 04.04.2023 за номером телефону: (044) 251-62-91.

Реєстрація запрошених на засідання осіб розпочнеться о 12:45 та завершиться о 12:55 в день проведення засідання..

Просимо не запізнюватись.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux