• A-
    A+

Інформація про попередні висновки у справі № 7/01-23-22 щодо ТОВ "БК "Віват Груп" та ТОВ "Агро Спец Буд"

Опубліковано 29 березня 2023 року о 16:15

За попередніми висновками у справі № 7/01-23-22 пропонується:

  1. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Віват груп» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Спец Буд» вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у процедурі закупівлі «код згідно ДК 021:2015: 45000000-7 — Будівельні роботи та поточний ремонт «Капітальний ремонт зупинок громадського транспорту: Шевченка (на Центр), Шевченка (Ринок), 1100-річчя Полтави (на Південний), 1100-річчя Полтави (обл. налогова), Краєзнавчий музей, м. у Юлічки (на Центр), вул. Монастирська (на Центр), Монастир (на Центр), Магазин (Ч. Шлях на центр), с. Ч. Шлях (Кінцева), Поворот (на с. Яківці), Музей (с. Яківці), Музей (на Центр) з установленням нових та заміною існуючих павільйонів у місті Полтава» (ідентифікатор закупівліUA-2020-07-23-002430-a).
  2. За порушення, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Віват груп» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  3. За порушення, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Спец Буд» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  4. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Віват груп» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Спец Буд» вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у процедурі закупівлі «код згідно ДК 021:2015: 45000000-7 — Будівельні роботи та поточний ремонт «Капітальний ремонт зупинок громадського транспорту: Мебельний магазин (нас. Розсошенці), Автотраса(на Центр), Автотраса (на Розсошенці), вул. Балакіна (Кінцева) з установленням нових та заміною існуючих павільйонів у місті Полтава» (45000000-7 Будівельні роботи та поточний ремонт)» (ідентифікатор закупівлі UA-2020-07-24-006076-b).
  5. За порушення, вказане в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Віват груп» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  6. За порушення, вказане в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Спец Буд» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  7. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Віват груп» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Спец Буд» вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у процедурі закупівлі «код згідно ДК 021:2015: 45000000-7 — Будівельні роботи та поточний ремонт «Капітальний ремонт зупинок громадського транспорту: пл. Зигіна (на М. Бірюзова), 11-Школа (на Половки), Продбаза, Бібліотека (на Автовокзал), Бібліотека (на Браїлки), Магазин 1 (на Центр), Магазин 2 (с.Вакуленці), Вакуленці (на Сакко), вул. Нагірна (на с. Дальні Яківці), вул. Нагірна (на центр), вул. Лугова (Кінцева) з установленням нових та заміною існуючих павільйонів у місті Полтава» (ідентифікатор закупівлі UA-2020-07-29-002128-b).
  8. За порушення, вказане в пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Віват груп» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  9. За порушення, вказане в пункті 7 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Спец Буд» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  10. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Віват груп» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Спец Буд» вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у процедурі закупівлі «код згідно ДК 021:2015: 45000000-7 — Будівельні роботи та поточний ремонт «Капітальний ремонт зупинок громадського транспорту: Сади-1 (на Автовокзал), 28-Школа (на Центр), 23 Вересня (на Центр), 23 Вересня (на Автовокзал), Алмазна (на Автовокзал), 26 школа (в сторону автовокзала), Лікарня залізничників (на центр), Лікарня залізничників (на с. Залізничників), Дитячий садок (на Центр), Уютна, Автоагрегатний завод (на центр), вул. Підмонастирська, пров. Високий (на Центр) з установленням нових та заміною існуючих павільйонів у місті Полтава» (ідентифікатор закупівлі UA-2020-08-10-002122-c).
  11. За порушення, вказане в пункті 10 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Віват груп» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  12. За порушення, вказане в пункті 10 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Спец Буд» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  13. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Віват груп» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Спец Буд» вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у процедурі закупівлі «код згідно ДК 021:2015: 45000000-7 — Будівельні роботи та поточний ремонт «Капітальний ремонт зупинок громадського транспорту: Мотель (на Автовокзал), 4-а Поліклініка (на Центр), 4-а Поліклініка (на Автовокзал), Парк Котляревського, 27-Школа, груз двір Супрунівка (поворот на с. Яр), вул. Половка, с. Яр (Кінцева) з установленням нових та заміною існуючих павільйонів у місті Полтава» (ідентифікатор закупівлі UA-2020-08-10-004350-b).
  14. За порушення, вказане в пункті 13 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Віват груп» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  15. За порушення, вказане в пункті 13 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Спец Буд» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  16. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Віват груп» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Спец Буд» вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у процедурі закупівлі «код згідно ДК 021:2015: 45000000-7 — Будівельні роботи та поточний ремонт «Капітальний ремонт зупинок громадського транспорту: Корпусний парк, Будинок зв’язку (Кінцева), Корпусний сад, Майдан Незалежності, Хлібзавод (на Центр), Пост-Острівська (на Центр), Переїзд (вул. Сакко на Центр), вул. Зої Космодем’янської (на Центр), с. Дублянщина (на с. Вакуленці), Стадіон (Кр. Берег на Центр) з установленням нових та заміною існуючих павільйонів у місті Полтава» (ідентифікатор закупівлі UA-2020-08-10-002110-c).
  17. За порушення, вказане в пункті 16 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Віват груп» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  18. За порушення, вказане в пункті 16 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Спец Буд» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  19. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Віват груп» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Спец Буд» вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у процедурі закупівлі «код згідно ДК 021:2015: 45000000-7 — Будівельні роботи та поточний ремонт «Капітальний ремонт зупинок громадського транспорту: Н.Вавілова (на Центр), Н.Вавілова (на Леваду), вул. Головка (на Леваду), Головка (Левада на Центр), Південна (Левада на Центр), Південна (на Леваду), м-н Левада, П. Вокзал (на Центр), Дачник (на Центр), с. Івонченці (Кінцева), вул. Деповська, с. Лісок-1 (Кінцева) з установленням нових та заміною існуючих павільйонів у місті Полтава» (ідентифікатор закупівлі UA-2020-08-12-004972-b).
  20. За порушення, вказане в пункті 19 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Віват груп» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  21. За порушення, вказане в пункті 19 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Спец Буд» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  22. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Віват груп» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Спец Буд» вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у процедурі закупівлі «код згідно ДК 021:2015: 45000000-7 — Будівельні роботи та поточний ремонт «Капітальний ремонт зупинок громадського транспорту: 16-Школа (на Центр), Огнівська (на Центр), Нікітченка, НТВ «Поіск», Покровська церква, Школа Глухонімих (Ринок Станіславського), пров. Шкільний (на центр), вул. С. Ковалевської (Кінцева), Магазин (на вул. С. Ковалевської) з установленням нових та заміною існуючих павільйонів у місті Полтава» (ідентифікатор закупівлі UA-2020-08-13-005114-c).
  23. За порушення, вказане в пункті 22 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Віват груп» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  24. За порушення, вказане в пункті 22 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Спец Буд»штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  25. Визнати, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Віват груп» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Спец Буд» вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час підготовки конкурсних пропозицій та участі у процедурі закупівлі «код згідно ДК 021:2015: 45000000-7 — Будівельні роботи та поточний ремонт «Капітальний ремонт зупинок громадського транспорту: Шевченка (на Центр), Шевченка (Ринок), 1100-річчя Полтави (на Південний), 1100-річчя Полтави (обл. налогова), Краєзнавчий музей, м. у Юлічки (на Центр), вул. Монастирська (на Центр), Монастир (на Центр), Магазин (Ч. Шлях на центр), с. Ч. Шлях (Кінцева), Поворот (на с. Яківці), Музей (с. Яківці), Музей (на Центр) з установленням нових та заміною існуючих павільйонів у місті Полтава» (ідентифікатор закупівлі UA-2020-08-14-008197-a).
  26. За порушення, вказане в пункті 25 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Віват груп» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
  27. За порушення, вказане в пункті 25 резолютивної частини цього подання, накласти на Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Спец Буд» штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

Міркування або заперечення стосовно висновків, викладених у витязі з подання, ТОВ «Агро спец буд» та ТОВ «БК «Віват груп»» можуть надіслати в термін до 30.03.2023 включно на електронну адресу Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (е-mail: [email protected]) та у паперовому вигляді на адресу відділу досліджень і розслідувань в Полтавській області Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (вул. Зигіна, 1, к. 320, м. Полтава, Полтавська область, 36000).

Відповідно до пункту 27 Правил розгляду заяв та справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, затверджених розпорядженням Антимонопольного комітету України від 19.04.1994 № 5, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України від 06.05.1994 за № 90/299 (у редакції розпорядження Антимонопольного комітету України від 29.06.1998 № 169-р), повідомляємо, що 05.04.2023 у приміщенні Антимонопольного комітету України (місто Київ, вулиця Митрополита Василя Липківського, 45) о 14:00 адміністративною колегією Східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України розглядатиметься справа № 7/01-23-22.

Запрошуємо керівника ТОВ «Агро спец буд» та ТОВ «БК «Віват груп»» та/або їх уповноважених осіб (за довіреністю) як відповідачів на зазначене засідання, участь у цьому засіданні є правом, а не обов'язком сторін у справі.

Інформацію про керівника та/або уповноважену особу (за довіреністю), що будуть присутні на засіданні, просимо повідомити до 12:00 04.04.2023 за номером телефону: (044) 251-62-91.

Реєстрація запрошених на засідання осіб розпочнеться о 12:45 та завершиться о 12:55 в день проведення засідання.

Просимо не запізнюватись.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux