• A-
    A+

Інформація про рішення Східного міжобласного територіального відділення АМКУ 18.01.2023

Опубліковано 18 січня 2023 року о 15:41

1. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 7/03-110-21, розпочатої за ознаками вчинення Заводською міською радою порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого частиною першою статті 15, пунктом 3 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування, що могли призвести до недопущення конкуренції на ринку надання ритуальних послуг.

2. Закрито провадження у справі № 7/01-124-21, розпочатої за ознаками вчинення Публічним акціонерним товариством «Мукачівський завод «Точприлад» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Модерн телеком інжиніринг» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

3. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 5/03-46-22, розпочатої за ознаками вчинення Середино-Будською міською радою порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 3 статті 50 та частиною першою статті 15 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді антиконкурентних дій органів місцевого самоврядування, що можуть призвести до недопущення конкуренції на ринку послуг з вивезення твердих побутових відходів.

4. Закрито провадження у справі № 2/01-162-19, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «ТОРГОВИЙ ДІМ «Будком», Товариством з обмеженою відповідальністю «Красилівський ливарний завод», Товариством з обмеженою відповідальністю «Ніжинський дослідно – механічний завод» порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

5. Закрито провадження у справі № 1/02-159-21, розпочатої за ознаками вчинення Акціонерним товариством "Оператор газорозподільної системи "Харківгаз" порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 2 статті 50, частиною першою статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуг з розподілу природного газу, що може призвести до ущемлення інтересів споживачів, яке було б неможливим за умов існування значної конкуренції на ринку.

6. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 2/03-45-22, розпочатої за ознаками вчинення Зміївською міською радою порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 3 статті 50, частиною першою статті 15 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування щодо неприведення у відповідність до чинного законодавства Положення про порядок проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок на території Зміївської міської ради з метою їх подальшого продажу та створення комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого рішенням ХVІ сесії VІ скликання від 13.12.2011 № 13, що може призвести до обмеження конкуренції на ринку послуг з оцінки земельних ділянок.

7. Прийнято розпорядження про прийняття до розгляду справи № 38, розпочату адміністративною колегією Луганського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Армбудсервіс» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Бенефіт Експлорейшн» порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

8. Прийнято розпорядження про прийняття до розгляду справи № 02-01-50/23-2017, розпочатої адміністративною колегією Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Полтавахліб-3» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Кременчуцький хлібокомбінат» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини 2 статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

9. Прийнято розпорядження про прийняття до розгляду справи № 02-01-50/43-2017, розпочатої адміністративною колегією Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України за ознаками вчинення Фізичною особою – підприємцем Сергієнком Володимиром Івановичем та Товариством з обмеженою відповідальністю «Торгова компанія «Світ продуктів» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини 2 статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

10. Прийнято розпорядження щодо надання доручення на збирання та аналізу доказів у справі № 8/01-96-21, розпочатої адміністративною колегією Донецького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України за ознаками вчинення Приватним підприємством «Л.Д. Сервіс» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Ландшафт» порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux