• A-
    A+

Інформація про рішення Східного міжобласного територіального відділення АМКУ 20.12.2023

Опубліковано 20 грудня 2023 року о 13:45

1. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 1/14-58-20, розпочатої за ознаками вчинення Приватним підприємством «Автоентерпрайз» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 15 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді подання недостовірної інформації територіальному відділенню Антимонопольного комітету України.

2. Прийнято розпорядження про доручення збирання та аналізу доказів у справі № 2/01-23-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Перша дорожня будівельна компанія» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Перша українська дорожньо будівельна компанія» порушення, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», працівникам Першого відділу досліджень і розслідувань.

3. Прийнято розпорядження про доручення збирання та аналізу доказів у справі № 8/20-93-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Екоіллічпродукт» порушення, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», працівникам Відділу досліджень і розслідувань в Полтавській області.

4. Прийнято розпорядження про доручення збирання та аналізу доказів у справі № 8/01-94-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «ТВК «Вугілля дон прайм» та Приватним підприємством «Лідер актив» порушення, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», працівникам Четвертого відділу досліджень і розслідувань.

5. Прийнято розпорядження про доручення збирання та аналізу доказів у справі № 8/01-95-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Рім-центр» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Буддеталь» порушення, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», працівникам Відділу досліджень і розслідувань в Полтавській області.

6. Прийнято розпорядження про доручення збирання та аналізу доказів у справі № 8/01-150-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Маріупольхліб» та товариством з обмеженою відповідальністю «Лідерхліб» порушення, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», працівникам Першого відділу досліджень і розслідувань.

7. Прийнято розпорядження про доручення збирання та аналізу доказів у справі № 8/01-186-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Азовбудпроект» та Приватним підприємством «Отечество» порушення, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», працівникам Четвертого відділу досліджень і розслідувань.

8. Прийнято розпорядження про доручення збирання та аналізу доказів у справі № 8/01-191-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Ера преміум» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Стандарт-елітгруп» порушення, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», працівникам Відділу досліджень і розслідувань в Полтавській області.

9. Прийнято розпорядження про доручення збирання та аналізу доказів у справі № 8/01-202-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Ронавида» та Фізичною особою-підприємцем Улановською Н.В. порушення, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», працівникам Першого відділу досліджень і розслідувань.

10. Прийнято розпорядження про доручення збирання та аналізу доказів у справі № 8/01-257-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Вуглеметтрейд Україна» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Індорбуд» порушення, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», працівникам Четвертого відділу досліджень і розслідувань.

11. Прийнято розпорядження про доручення збирання та аналізу доказів у справі № 8/01-264-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Техметпромбуд» та Товариством з обмеженою відповідальністю «ВБК+» порушення, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», працівникам Відділу досліджень і розслідувань в Полтавській області.

12. Прийнято розпорядження про доручення збирання та аналізу доказів у справі № 8/01-268-21, розпочатої за ознаками вчинення Бахмутською міською радою порушення, передбаченого пунктом частиною першою статті 15 Закону України «Про захист економічної конкуренції», працівникам Четвертого відділу досліджень і розслідувань.

13. Прийнято розпорядження про доручення збирання та аналізу доказів у справі № 8/01-274-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Квант АО» порушення, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», працівникам Першого відділу досліджень і розслідувань.

14. Прийнято розпорядження про доручення збирання та аналізу доказів у справі № 8/01-2-22, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Компанія «Глобус» та Товариством з обмеженою відповідальністю «ВБК+» порушення, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», працівникам Четвертого відділу досліджень і розслідувань.

15. Прийнято розпорядження про доручення збирання та аналізу доказів у справі № 8/01-6-22, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Компанія «Глобус» та Товариством з обмеженою відповідальністю «ВБК+» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Техметпромбуд» порушення, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», працівникам Четвертого відділу досліджень і розслідувань.

16. Прийнято розпорядження про доручення збирання та аналізу доказів у справі № 8/01-38-22, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Костянтинівський завод металургійного обладнання» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Завод Екосплав» порушення, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», працівникам Відділу досліджень і розслідувань в Полтавській області.

17. Прийнято розпорядження про доручення збирання та аналізу доказів у справі № 8/01-64-22, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Енергетичні торгові системи» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Скандерберг» порушення, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», працівникам Першого відділу досліджень і розслідувань.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux