• A-
    A+

Інформація про рішення Східного міжобласного територіального відділення АМКУ 28 лютого 2024 року

Опубліковано 28 лютого 2024 року о 18:18

1. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Інтер Арма Інжинірінг» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації територіальному відділенню на вимогу

2. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Екотрансоіл» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації територіальному відділенню на вимогу голови територіального відділення у встановлений ним строк.

3. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення виконавчим комітетом Гоголівської селищної ради Миргородського району Полтавської області порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого частиною першою статті 15, пунктом 3 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування, які можуть призвести до недопущення конкуренції на ринку послуг із збирання та перевезення побутових відходів.

4. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення виконавчим комітетом Ланнівської сільської ради Полтавського району Полтавської області порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого частиною першою статті 15, пунктом 3 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування, які можуть призвести до недопущення конкуренції на ринку послуг із збирання та перевезення побутових відходів.

5. Визнано виконання Комунальним підприємством «Комбінат комунальних підприємств» Котелевської селищної ради рекомендацій про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 частини другої статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуги з централізованого водопостачання в частині видачі технічних умов на приєднання до систем централізованого питного водопостачання.

6. Розглянуто питання щодо  виконання Товариством з обмеженою відповідальністю «Водолій-БС» зобов’язання, встановленого у пункті 2 резолютивної частини рішення адміністративної колегії Відділення від 18.07.2023 № 70/68-р/к.

7. Відмовлено Приватному підприємству агрофірмі «Пречистівське» у розгляді справи про порушення Акціонерним товариством «ДТЕК Донецькі електромережі» законодавства про захист економічної конкуренції.

8. Відмовлено фізичним особам Сухановій Л.І. і Суханову В.О. у розгляді справи про порушення Товариством з обмеженою відповідальністю «ДТЕК Курахівська теплова електрична станція» законодавства про захист економічної конкуренції.

9. Відмовлено у розгляді справи за заявою Акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі регіональної філії «Південна залізниця» від 27.11.2023 № нг-37/1547 щодо порушення Товариством з обмеженою відповідальністю «Центр промислових рішень» та Приватним акціонерним товариством «Науково-виробниче акціонерне товариство «Вндікомпресормаш» законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатор закупівлі в електронній системі «Prozorro» UA-2023-08-09-010604-a)

10. Визнано завершення дослідження щодо наявності або відсутності в діях Комунального підприємства «Міськелектротранссервіс» і Товариства з обмеженою відповідальністю «Енерго Х» ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

11. Визнано завершення дослідження щодо наявності або відсутності в діях Товариства з обмеженою відповідальністю «Артпромпроектбуд» і Фізичної особи-підприємця Світенка Романа Олеговича ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

12. Визнано завершення дослідження щодо наявності або відсутності в діях Товариства з обмеженою відповідальністю «Центр промислових рішень» та Приватного акціонерного товариства «Науково-виробниче акціонерне товариство «Вндікомпресормаш» ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатор закупівлі в електронній системі «Prozorro» UA-2023-07-17-000123-a).

13. Визнано завершення дослідження щодо наявності або відсутності в діях Товариством з обмеженою відповідальністю «Голден констракт» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Компанія рембудгарант» ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатор в електронній системі закупівель «Prozorro»: UA-2020-07-23-004655-с).

14. Визнано завершення дослідження щодо наявності або відсутності в діях Товариства з обмеженою відповідальністю «Донінтерпласт» та Фізичної особи-підприємця Павлової Олени Володимирівни ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатори закупівлі в електронній системі «Prozorro»: UA-2020-07-10-007326-с; UA-2020-08-21-001653-a).

15.Прийняття розпорядження про прийняття до розгляду справи № 55/20-2019, розпочатої адміністративною колегією Донецького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Хозхімсервіс» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Леман-бетон» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (закупівля № UA-2017-07-21-001124-b), та присвоєння прийнятій справі нового номеру.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux