• A-
    A+

Інформація про рішення Східного міжобласного територіального відділення АМКУ 30 квітня 2024 року

Опубліковано 30 квітня 2024 року о 15:30

1. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 1/02-160-21, розпочатої за ознаками вчинення Акціонерним товариством «оператор газорозподільної системи «Харківгаз» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого частиною першою статті 13, пунктом 2 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуг з розподілу природного газу, що могли призвести до ущемлення інтересів споживачів, які були б неможливими за умов існування значної конкуренції на ринку.

2. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 7/01-12-23, розпочатої за ознаками вчинення Фізичною-особою підприємцем Сергієнком Володимиром Івановичем та Товариством з обмеженою відповідальністю «Торгова компанія «Світ продуктів» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

3. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 7/02-1-23, розпочатої за ознаками вчинення Комунальним підприємством «Комунсервіс» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого частиною першою статті 13, пунктом 2 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку, що могло призвести до ущемлення інтересів споживачів, яке було б неможливими за умов існування значної конкуренції на ринку послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в частині видачі технічних умов на приєднання до систем централізованого питного водопостачання та централізованого водовідведення.

4. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення Фізичною особою-підприємцем Плішком Олександром Олександровичем та Фізичною особою-підприємцем Мирошниченком Сергієм Миколайовичем порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатор закупівлі в системі «Prozorro» - UA-2021-05-21-004987-b).

5. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення Комунальним підприємством «Харківські теплові мережі» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації територіальному відділенню Антимонопольного комітету України у встановлений головою територіального відділення строк.

6. Прийнято розпорядження про зупинення розгляду заяви Споживчого товариства «Житлово-будівельний кооператив «С-инвест сервіс» про порушення комунальним підприємством «харківські теплові мережі» законодавства про захист економічної конкуренції (вх. № 2-АМ від 31.01.2024).

7. Завершено дослідження щодо наявності або відсутності в діях Фізичної особи-підприємця Плішка Олександра Олександровича та Фізичної особи-підприємця Мирошниченка Сергія Миколайовича ознак порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (ідентифікатори закупівель №№ UA-2019-08-08-001887-b, UA-2019-12-02-002366-b).

8. Завершено дослідження щодо наявності або відсутності в діях Товариства з обмеженою відповідальністю «Бізнес-сервіс груп» та Товариства з обмеженою відповідальністю «БФ Спецєвросервіс» порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux