• A-
    A+

Інформація про рішення Східного міжобласного територіального відділення АМКУ від 25 червня 2024 року

Опубліковано 25 червня 2024 року о 13:30

1. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 7/02-118-23, розпочатої за ознаками вчинення Комунальним підприємством Полтавської обласної ради «Зіньківський комунгосп» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 частини другої статті 13, пунктом 2 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку, шляхом встановлення таких умов реалізації товару, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в частині видачі технічних умов на приєднання до систем централізованого питного водопостачання та централізованого водовідведення.

2. Прийнято рішення про закриття провадження у справі № 3/20-134-19, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Компанія Свіжа їжа» порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції» у вигляді поширення інформації, що вводить в оману шляхом повідомлення суб'єктом господарювання безпосередньо невизначеному колу осіб неправдивих відомостей, що можуть вплинути на наміри цих осіб щодо придбання товарів цього суб'єкта господарювання.

3. Прийнято рішення про закриття провадження у справі № 8/03-268-21, розпочатої за ознаками вчинення Бахмутською міською радою в особі її виконавчого комітету порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого частиною першою статті 15, пунктом 3 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування, які можуть призвести до спотворення конкуренції на ринку ритуальних послуг.

4. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 4/13-85-24, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Краматорська енергетична компанія» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 14 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді подання інформації в неповному обсязі Східному міжобласному територіальному відділенню Антимонопольного комітету України.

5. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 4/01-5-22, розпочатої за ознаками вчинення Фізичною особою-підприємцем Кушвид Наталією Миколаївною та Фізичною особою-підприємцем Мртеяном Вачиком Бахтоєвичем порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

6. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 8/20-93-21, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Екоіллічпродукт» порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді поширення на упаковці продукту, інформації, що вводить в оману.

7. Прийнято рішення про результати розгляду справи № 7/01-26-23, розпочатої за ознаками вчинення Товариством з обмеженою відповідальністю «Новапринт» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Друкована книга» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

8. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення Акціонерним товариством «Оператор газорозподільної системи «Сумигаз» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого частиною першою статті 13, пунктом 2 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку, що може призвести до ущемлення інтересів споживачів, які були б неможливими за умов існування значної конкуренції на ринку розподілу природного газу.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux